Konkurrenceudsættelse af fritvalgsområdet (indkøbsordning til visiterede borgere i eget hjem)

Information

101 - Goods and services
Open procedure
9/8/2015 1:48 PM (GMT+02:00)
9/24/2015 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Rudersdal Kommune Rudersdal Kommune
Charlotte Vibe Seeberg Charlotte Vibe Seeberg
Øverødvej 2
2840 Holte
Denmark

Closing date has passed.

Short description

Rudersdal Kommune ønsker hermed at konkurrenceudsætte indkøbsordning til visiterede borgere i eget hjem.

I henhold til § 83 i Lov om Social Service har Rudersdal Kommune pligt til at sørge for, at der tilbydes hjælp til bl.a. indkøbsordning til borgere, der ikke selv kan udføre opgaverne på grund af nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne eller på grund af særlige sociale problemer.

Indkøbsordningen er omfattet af Servicelovens bestemmelser om frit leverandørvalg. Der vil derfor blive indgået to parallelle rammeaftaler, sådan at borgerne får mulighed for at vælge en af de to valgte leverandører efter kontraktindgåelse. Leverandøren forpligter sig til at levere til alle de borgere, der har valgt leverandøren.

Rammeaftale er gældende i en periode på 3 år, med ikrafttræden den 1. februar 2016. Der er mulighed for forlængelse i op til 12 måneder.

Konkurrencematerialet kan rekvireres via mail til indkob@rudersdal.dk med "Indkøbsordning" angivet i tekstfeltet "Emne".

Som det fremgår af konkurrencematerialet er tilbudsfasen opdelt i et indledende tilbud og et endeligt tilbud. Indledende tilbud skal være fremsendt torsdag den 24. september 2015 inden klokken 1200.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00