Respirationshjælperordninger - ufaglærte til Region Hovedstaden

Information

101 - Goods and services
Open procedure
4/8/2015 3:57 PM (GMT+02:00)
5/6/2015 2:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Region Hovedstaden Region Hovedstaden
Kirsten Jensen Kirsten Jensen
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød
Denmark

Closing date has passed.

Short description

Der udbydes rammekontrakter på levering af nye, ufaglærte respirationshjælperordninger til hjemmeboende patienter i Region Hovedstaden med respirationsinsufficiens.

Der stilles ikke krav om sundhedsfaglig baggrund hos de medarbejdere, der er ansat i hjælperordningerne. Kontrakt start forventes at være 1. oktober 2015.

Der forventes en tilgang af nye ordninger på ca 25-30 ordninger årligt, fordelt primært på 12 timers og 24 timers ordninger. Der skal påregnes en vis årlig afgang. En 24 timers ordning skal bemandes med mellem 5-8 personer, og en 12 timers ordning med mellem 3-5 personer.

Der indgås rammekontrakten med een primær leverandør og een sekundær leverandør, hvor de enkelte ordninger som udgangspunkt tildeles primærleverandøren.

Aftalens ordinære løbetid vil være 3 år, dertil kommer optionsperiode på op til 2 år, jf. option a). Endelig vil der være en suppleringsperiode, hvor der ikke tildeles nye ordninger, men som alene omfatter de på det tidspunkt eksisterende ordninger. Suppleringsperioden vil løbe til den opsiges af en af parterne.

Ordregiver har i hele kontraktens løbetid ret til i særlige tilfælde ikke at tildele primærleverandøren en given ordning eller til at flytte en etableret ordning. Ordninger, hvor patienten samtidigt oppebærer en bevilling efter §95 eller §95 i loven om social service, kan udgå af rammekontrakterne med et givent varsel, såfremt patienten ønsker dette.

Detaljer fremgår af udbudsmaterialet.

Optioner:

Ordregiver tager option på a) at kunne forlænge aftalen 2 gange i op til samlet set 24 mdr, b) Ordregiver har option på at kunne overføre respirationshjælperordninger, ordineret før kontraktstart, til de her udbudte rammekontrakter i disses ordinære løbetid eller optionsperiode. Sådanne evt. overførte ordninger vil derefter være opfattet af rammekontrakterness vilkår.

Øvrigt:

Der vil blive stillet krav om sikkerhedsstillelse ligesom der vil blive stillet mindstekrav til egnethed, jf. nedenfor.

Detaljer om krav, vilkår, tilbudsafgivelse m.v. fremgår af udbudsmaterialet.

Udbudsmaterialet kan rekvireres pr. mail hos ordregivers kontaktperson. Anmodning herom bedes sendt pr. mail med overskriften "udbud respirationshjælpere -ufaglærte" til kirsten.jensen@regionh.dk. Udbudsmaterialet vil derefter blive fremsendt snarest inden for 6 dage.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00