Høringsmateriale vedr. levering af fødevarer til mindre leveringssteder

Information

9/17/2015 11:31 AM (GMT+02:00)
10/5/2015 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Aarhus Kommune Aarhus Kommune
Camilla Thers Froberg Susanne Fuglsang Agerbo
Rådhuspladsen 2
8000 Århus C
Denmark
55133018

Closing date has passed.

Short description

Aarhus Kommune har i forbindelse med et kommende udbud af fødevarer til mindre leveringssteder valgt at lade dele af udbudsmaterialet være genstand for en offentlig høring, hvor de potentielle tilbudsgivere får mulighed for at kommentere på materialet. Formålet hermed er at sikre, at Aarhus Kommunes ønsker og krav matcher markedets kunnen.

Det er Aarhus Kommunes ønske at få elimineret så mange uhensigtsmæssigheder i udbudsmaterialet som muligt inden udbudsrunden, samt få tilpasset materialet således, at spørgsmål/svar i selve udbudsrunden kan holdes på et minimum, så overskueligheden i det endelige udbudsmateriale bibeholdes både for Aarhus Kommunes og tilbudsgivers skyld. 

Aarhus Kommune er interesseret i en dialog med markedet vedrørende det foreløbige udbudsmateriale, men er ikke forpligtet til at følge de forslag og/eller kommentarer, som fremkommer i forbindelse med dialogen.

Vær opmærksom på, at det offentliggjorte materiale i forbindelse med denne høring, er et udkast. Der kan således ske ændringer i materialet inden udbudsrunden. Dialogen og udkastet i forbindelse med høringen kan således ikke anvendes til fortolkning af det endelige udbudsmateriale.

Høringsmaterialet er en del af det samlede udbud, hvorfor der kan forekomme henvisninger mv. til bilag, som ikke indgår i høringen.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Høringsskrivelse fødevarer Mercell.pdf 422 KB
Kravspecifikation Delaftale 2 Frugtkasser Mercell.pdf 652 KB
Kravspecifikation fødevarer Mercell.pdf 809 KB
Tilbudsliste - totalleverandør mindre leveringssteder Mercel.xlsx 105 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00