Rammeavtale Cateringtjenester

Information

Open procedure
3/9/2015 1:35 PM (GMT+01:00)
4/21/2015 1:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Kunsthøgskolen i Oslo Kunsthøgskolen i Oslo
Vidar Iversen Vidar Iversen
Postboks 6853 St. Olavs plass
0130 Oslo
Norway

Closing date has passed.

Short description

Kunsthøgskolen i Oslo, Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo, Norges idrettshøgskole og Norges musikkhøgskole samarbeider om gjennomføringen av anbudskonkurransen og etablering av rammeavtale for kjøp cateringtjenester i Oslo.

Oppdragsgiverne har et variert behov for matretter og volum innen cateringtjenester.

Rammeavtalen for kjøp av cateringtjenester skal omfatte utførelse og leveranse av fersk mat og matretter, og ved behov drikkevarer.

Rammeavtalen inkluderer innleie av cateringpersonale inkludert kokk og servitører, samt leie av dekketøy/utstyr ved behov.

Det skal inngås en parallell rammeavtale for kjøp av cateringtjenester med to (2) leverandører, som kan yte denne tjenesten i Oslo og som kan sikre at tjenesteytelsen er i tråd med Oppdragsgivernes behov. Leverandørene skal kunne levere alle cateringtjenestene beskrevet i konkurransegrunnlaget.

Rammeavtalens varighet er to (2) år fra avtalepartenes signering av avtalen og med opsjon på forlengelse med ytterligere ett (1) år + ett (1) år med likelydende vilkår. Slik at rammeavtalens maksimale varighet er totalt fire (4) år.

Rammeavtalen skal gjelde fra 1. august 2015.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00