Undersøgelse af faktorer som har indvirkning på studieaktivitet

Information

101 - Goods and services
Open procedure
1/26/2015 3:15 PM (GMT+01:00)
2/18/2015 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

VUC Syd VUC Syd
Hans Juhl Hans Juhl
Chr. X's Vej 39
6100 Haderslev
Denmark

Closing date has passed.

Short description

VUC Syd ønsker, at der i 2015 - 2016 gennemføres en studieaktivitetsundersøgelse, som skal bidrage til at styrke beslutningsgrundlaget for fremtidige indsatser. Undersøgelsen skal omfatte ca. 500 kursister, som følges fra begyndelsen af deres uddannelsesforløb og helt til slut. En række parametre lægges ind fra det tidspunkt tilmeldingen sker, og følges tæt det følgende studieår.

Formålet med undersøgelsen er at få belyst de underliggende årsager til, at kursisterne gennemfører eller falder fra deres uddannelsesforløb ved VUC Syd og samtidig se nærmere på hvilke årsager der er til, at kursisterne har en henholdsvis høj eller lav studieaktivitet. Undersøgelsens overordnede sigte er desuden at se på hvad VUC Syd gør, som støtter kursisterne og hvilke barrierer der eventuelt er for at de ikke gennemfører. Samtidig ønsker VUC Syd, at undersøgelsen skal være med til:

●at forbedre målretningen og ressourceallokeringen for fastholdelsesarbejdet

●at kunne anvende fastholdelsesarbejdet som grundlag for fælles videndeling

●at afprøve antagelser om frafald, studieaktivitet og gennemførelse

●at bidrage til udviklingen af nye tiltag, der skal øge kursisternes gennemførelse og studieaktivitet

●at afklare kursisternes forventninger og i hvilken udstrækning VUC Syd indfrier kursisternes forventninger til uddannelsesforløbet.

Undersøgelsen ønskes gennemført af et konsulentfirma, der skal interviewe de ca. 500 kursister umiddelbart efter tilmeldingen til et uddannelsesforløb ved VUC Syd. Herefter følges og udspørges kursisterne undervejs i forløbet samt ved afslutning eller efter afbrud af uddannelsesforløbet. Tilmeldingen til kursusåret 2015 - 2016 begynder 1. april 2015.

Undersøgelsen gennemføres i et tæt samarbejde med VUC Syd. Konsulentfirmaets opgave er at bistå med konsulentbistand gennem hele processen, herunder gennemføre:

●Planlægning

●Forundersøgelse – interview af kursisternes forventninger umiddelbart efter tilmelding

●Rapport – kursisternes forventninger

●Udarbejdelse af spørgeramme

●Dataindsamling

●Bearbejdelse af data

●Analyse af data

●Rapportskrivning

●Præsentation og formidling

Opgaven er nærmere beskrevet i vedlagte materiale.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00