Workshopforløb "Growing Games"

Information

Open procedure
1/13/2014 4:20 PM (GMT+01:00)
1/27/2014 10:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Komitéen for stiftelse af Interactive Denmark (I // CVR:35180109 Komitéen for stiftelse af Interactive Denmark (I // CVR:35180109
Jan Neiiendam
Bernhard Bangs Alle 25
2000 Frederiksberg
Denmark

Closing date has passed.

Short description

Interactive Denmark (ID) er en ny forening der har til formål at fremme vækst i Danmark fra den kreative industri. ID arbejder for at fremme nye måder at markedsmodne de virksomheder der har forretningsmodeller baseret på teknologi og kreativitet. Hensigten er at geare iværksætternes forretning til markedets behov, så virksomhederne bliver økonomisk bæredygtige. ID samarbejder tæt med eksisterende erhvervsfremme- og iværksætteraktører.

ID’s overordnede mål er at skabe 2.000 arbejdspladser inden for de kommende 5 år. Af disse af vil ca. 750 arbejdspladser være inden for kreative kernevirksomheder og ca. 1.250 andre arbejdspladser vil være afledt heraf (distribution, markedsføring mv.).

ID finansieres af private partnere i et partnerskab med Markedsmodningfonden, de regionale Vækstfora i Region Hovedstaden, Region Midt- og Region Nordjylland. Københavns Kommune har som del af den kreative vækstpakke i 2013 støttet etableringen af ID, og støtter ID med en fast årlig bevilling fra 2014 – 2017.

ID fokuserer på tre indsatsområder: Markedsmodning, Kapital og Internationalisering.

Opgavebeskrivelse

Som del af markedsmodningen har ID i 2013 gennemført workshopforløbet ”Growing Games”. I det forgange år er der gennemført i alt 9 workshops. Som del af Markedsmodningsaktiviteterne har Interactive Denmark besluttet at afsætte op til 800.000 kr. ekskl. moms til afholdelse af nye workshopforløb i 2014 & 2015.

Growing Games er i dag et velkendt og stærkt format, der med et klart forretningsfokus tiltrækker nye og etablerede selskaber til at dele viden og forbedre deres forretningspitches. Selskaberne er danske, men deltagerne er internationalt bredt sammensat og workshops afholdes på engelsk.

Formålene med workshopforløbet i 2014 og 2015 er primært at tilbyde:

•Kompetenceudvikling indenfor forretningsudvikling – specifikt inden for kreative ideer / udvikling af spil & interaktive produkter, services og rettigheder

•Kompetenceudvikling indenfor salg – specifikt pitchtræning overfor investorer og andre interessenter

•Netværksdannelse – specifikt tilbyde adgang til et bredt netværk af industrielle partnere både i Danmark og internationalt, der ønsker at investere og/eller samarbejde med danske indholdsproducenter

Workshopforløbet tænkes som to selvstændige forløb således, at der etableres to ”hold” i hhv. 2014 og 2015.

Beløbet på 800.000 skal bruges til:

•Udvikling af konceptet for Growing Games workshops

•Afholdelse af minimum 8 årlige arrangementer i form af planlægning, facilitering, oplægholdere etc.

•Udgifter i forbindelse med forplejning og lokaler til alle workshops.

•Evaluering på forløbet og årlig afrapportering.

Se mere i vedlagte opgavebeskrivelse.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Udbud Growing Games v1_03.docx 59 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00