Udbud af indkøbsordninger for borgere i eget hjem

Information

101 - Goods and services
11/5/2013 4:37 PM (GMT+01:00)
11/14/2013 12:00 PM (GMT+01:00)
11/8/2013 12:00 PM (GMT+01:00)
No

Buyer

Allerød Kommune Allerød Kommune
Bolette Bisp Justesen Bolette Bisp Justesen
60183112

Closing date has passed.

Short description

Allerød Kommune udbyder indkøbsordning til visiterede borgere i eget hjem. Efter § 83 i Lov om Social Service har Allerød Kommune pligt til at sørge for, at der tilbydes hjælp til blandt andet indkøb til borgere, der ikke selv kan udføre disse opgaver på grund af nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne eller på grund af særlige sociale problemer. Efter § 91 i Lov om Social Service skal Allerød Kommune sikre det frie leverandørvalg for borgerne. I dag aftaler visiterede borgere selv indkøb med en privat leverandør og modtager refusion for indkøbsydelsen.

 

Kommunens myndighedsfunktion træffer afgørelse om tildeling og udmåling af indkøbsordning. Visitationen sker ud fra en konkret vurdering af den enkelte borgers behov for hjælp inden for rammerne af det serviceniveau, som kommunen har fastlagt. Som myndighed er kommunen forpligtet til at føre tilsyn med, at opgaverne til stadighed udføres forsvarligt.

 

Kommunen ønsker at udbyde indkøbsordning efter reglerne for udbud under godkendelsesmodellen, hvor der vælges én hovedleverandør, der fastsætter prisen på ydelsen

Herefter kan andre leverandører, der kan levere til samme kvalitet og pris, ansøge om at blive godkendt til ligeledes at levere ydelsen. Valg af hovedleverandør på baggrund af udbuddet offentliggøres på kommunens hjemmeside ultimo november. Herefter har øvrige leverandører mulighed for at ansøge om at blive godkendt til at levere ydelsen på tilsvarende vilkår. Ansøgningsfristen for godkendelse af øvrige leverandører, vil ligeledes fremgå af kommunens hjemmeside.

 

Alle godkendte leverandører der søger indenfor fristen, får således mulighed for at starte op på rammeaftalen pr. 1. januar 2014. Der vil i hele rammeaftaleperioden være mulighed for, at der kan komme nye leverandører til.

 

Allerød Kommune ønsker at indgå indkøbsordningen for en 3-årig periode med mulighed for forlængelse i yderligere 1x1 år.

 

Valg af leverandør sker efter tildelingskriteriet ”laveste pris”.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Bilag 1 - tro- og loveerklæring.pdf 27 KB
Bilag 2 - Nøgletalsformular .pdf 24 KB
Kravspecifikation.pdf 76 KB
Rammeaftale.pdf 111 KB
Tilbudsliste.pdf 125 KB
Udbudsbetingelser.pdf 79 KB
52459-13_v1_Kontrakt - indkøbsordning for borgere i eget hjem - berigtiget.pdf 112 KB
Tilbudsliste - berigtiget.docx 59 KB
Kravspecifikation - endelig version.doc 116 KB
Bilag 2 - Nøgletalsformular.doc 49 KB
Bilag 1 - tro- og loveerklæring.docx 23 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00