Innleie av Prosjekteringsingeniør, Oslo-Ski

Information

Negotiated procedure
12/18/2012 3:43 PM (GMT+01:00)
1/14/2013 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Jernbaneverket Jernbaneverket
Aksel Tveida Aksel Tveida
Stenersgt 1 D,
0155 OSLO
Norway

Closing date has passed.

Short description

Orientering om prosjektet og oppdraget

Jernbaneverket er en statsetat under Samferdselsdepartementet med ansvaret for å planlegge, bygge og vedlikeholde det offentlige jernbanenettet med stasjoner og terminaler, og med ansvar for å regulere og styre trafikken på jernbanenettet. Etaten har ca. 3000 ansatte.

Jernbaneverket Utbygging (U) er en av hovedenhetene i Jernbaneverket og skal på vegne av Jernbaneverket stå for gjennomføring av nye utbyggingsprosjekter relatert til jernbanens kjørevei.

Follobanen er Norges største samferdselsprosjekt med 22 km nytt dobbeltspor fra Oslo S til kollektivknutepunktet Ski. Jernbanetunnel er på 19,5 km, landets lengste og er første norske jernbanetunnel med to atskilte tunnelløp for effektiv trafikkavvikling. Prosjektet inkluderer omfattende arbeid på Oslo S og bygging av nye Ski stasjon. Anlegget etter planen ferdig i slutten av 2019.

Nytt dobbeltspor Oslo-Ski/Follobanen består av ulike delprosjekter i prosjekteringsfasen. Denne anskaffelsen gjelder delprosjekt Innføring Oslo S. Hovedarbeidene starter i 2014, men det skal gjennomføres en rekke forberedende arbeider i 2012 og 2013.

Kontraktspråk vil være engelsk.

Hovedoppgaver som skal utføres:

•Delta i utarbeidelse og oppfølging av kontrakt for underbyggings arbeider i Haven, Klypen og Loenga.

•Vedkommende vil i første fase inngå i oppfølging av prosjekteringskontrakten og aktiv delta i definering av det tekniske kontraktgrunnlag for hovedkontrakten som i alt vesentlig vil være basert på en totalentreprise med engelsk som språk.

•Vedkommende vil i senere fase kunne inngå i anleggsteamet for byggeplassoppfølging og koordinering av aktiviteter og grensesnitt mot kontrakten.

•Vedkommende vil i første fase rapportere til Prosjekteringsleder og i neste fase til Prosjektleder/Hovedbyggeleder.

I tillegg til ovenstående arbeidsoppgaver kan leder pålegge gjennomført arbeidsoppgaver som naturlig hører inn under fagområdet.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=276679.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Avtale_Prosjekteringsingeniør__Oslo-Ski.pdf 206 KB
HMS-erklæring.pdf 8 KB
Tilbudsinnbydelse_Prosjekteringsingeniør_Oslo-Ski.pdf 141 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00