Annoncering af markedsføringskampagne til Helsingør Kommune

Information

101 - Goods and services
12/4/2012 4:15 PM (GMT+01:00)
12/17/2012 12:00 PM (GMT+01:00)
12/10/2012 12:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Helsingør Kommune Helsingør Kommune
Mette Søgaard-Andersen Mette Søgaard-Andersen
Stengade 59
3000 Helsingør
Denmark
64502018

Closing date has passed.

Short description

Med forbehold for godkendelse i Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget den 12. december 2012 udbyder Helsingør Kommune opgaven med at udarbejde et kampagnekoncept for Helsingør Kommune som sted.

Kampagnen skal være en fokuseret kampagne, der omhandler Helsingør og omegn og dets kvaliteter i forhold til at øge fokus på Helsingør Kommune som en attraktiv bosætningskommune og som et attraktivt besøgsmål.

Mange kender allerede Helsingør og omegn, men kampagnen skal skabe fornyet interesse og opmærksomhed for området, så flere ønsker at besøge eller bosætte sig her.
Kampagnen skal hjælpe med at udskille Helsingør Kommune som sted i forhold til andre kommuner og fokusere på de værdier og særlige egenskaber, som kendetegner området.

Kampagnen skal forankres blandt de ca. 5000 ansatte i Helsingør Kommune, da de anses for at være vigtige interessenter og ambassadører for kampagnens budskaber. Herudover skal det være en kampagne, der indeholder markedsføringselementer, der kan overraske målgrupperne, og som kommer så bredt ud som muligt på relevante platforme.

Der er bevilget 900.000 kr. til opgaven, og derfor kan der ikke konkurreres på pris. Helsingør Kommune ønsker at få flest mulige kampagneaktiviteter for de afsatte midler.

Dette udbud gennemføres efter reglerne i afsnit II i Tilbudsloven om annonceringspligt for varer og tjenesteydelser, og vil overholde de grundlæggende EU-udbudsretlige principper om ligebehandling og gennemsigtighed.

Udbuddet gennemføres som et begrænset udbud dvs. at udbudsprocessen gennemføres i to faser - en prækvalifikationsfase og en tildelingsfase. I prækvalifikationsfasen bliver den enkelte ansøgers generelle egnethed til at varetage den udbudte opgave vurderet, jf. Udvælgelseskriterierne.

Der vil blive prækvalificeret 5 virksomheder. Såfremt der er flere egnede ansøgere end det planlagte antal, vil der blive udvalgt de 5 ansøgere, der vurderes at være de bedst egnede til at løse opgaven. De "bedst egnede" vil blive vurderet ud fra en samlet konkret vurdering af ansøgerens erfaring med løsningen af tilsvarende opgaver, vurderet på baggrund af referencelisten.

Ved sammenslutninger af virksomheder skal dokumentationen i udvælgelseskriterierne gives for hver enkelt virksomhed. Der stilles ingen særlige krav til sammenslutningens retlige form, men såfremt flere byder i forening, skal der iblandt disse udpeges en ansvarlig leverandør, der tegner alle de bydende. Endvidere skal alle de bydende hæfte solidarisk for ydelsen og opfyldelsen af kontrakten. Såfremt ordren tildeles en sammenslutning af virksomheder (et konsortium), skal deltagerne påtage sig solidarisk hæftelse og udpege en fælles befuldmægtiget.

Helsingør Kommune anvender Mercell Sourcing Service som elektronisk udbudsværktøj. Materialet vedr. udbuddet vil derfor alene være tilgængeligt på internetsiden.

Tildelingskriterium:
Det økonomisk mest fordelagtige bud, dog således at der ikke vurderes på pris, da der er tale om et omvendt udbud, hvor Helsingør Kommune ønsker at få mest ud af de afsatte midler. Der vurderes derfor udelukkende på indhold og kvalitet på grundlag af de kriterier, der er anført i specifikationerne i opfordringen til at afgive tilbud.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Eksempel om erklæring på tro og love gæld til det offentlige.docx 24 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00