Vedlikehold av programvare NPK

Information

Open procedure
11/27/2012 3:02 PM (GMT+01:00)

Buyer

Helsedirektoratet Helsedirektoratet
Wiebe van Meenen Wiebe van Meenen
Postboks 7000 St. Olavs plass,
0130 Oslo
Norway

Assignment text

Formålet med konkurransen er å etablere en avtale med en leverandør om vedlikehold av programvaren Norsk pasientklassifisering (NPK). NPK er programvare eiet av Helsedirektoratet utviklet av Nirvaco AS i 2003 for fri distribusjon til alle somatiske sykehus i Norge. Programmets hovedformål er å håndtere ISF-oppgjør mellom Staten og de regionale helseforetakene. I tillegg stilles NPK til rådighet for rapporterende virksomheter og andre som kan ha nytte av verktøyet for egne formål.

Avtalevilkår for denne avtalen er Statens standardavtale for vedlikehold, som i prinsippet regulerer garantert oppetid for et system eller spesifikk programvare. Det vil ikke være krav til garantert oppetid i denne avtalen, da vedlikeholdstjenesten gjelder tilpasninger av programvaren til oppdaterte regelverk og andre krav. Leveransen vil bestå av nye versjoner av programvaren, og evt. patcher. Avtalevilkår som retter seg mot garantert oppetid vil måtte leses ut fra disse forutsetningene.

Helsedirektoratet vurderer på sikt å utvikle en ny løsning som bedre ivaretar Programvarens ulike funksjonsområder. Det vurderes å dele programvaren opp i moduler som evt. distribueres over flere produksjonsområder. Helsedirektoratet planlegger med å lyse ut en konkurranse om utvikling av ny programvare i løpet av en to til fire års periode



Kontraktstildeling
Tittel: Vedlikehold av programvare NPK
Dato for kontraktstildeling: 23-09-2012
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Nirvaco As, Gjerdrums Vei 12G, 0484 Oslo, NO, Nettadresse (URL): www.nirvaco.no.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00