Tjenestekonsesjon for utgivelse av tidsskriftet Rus og samfunn

Information

11/2/2012 3:30 PM (GMT+01:00)
11/30/2012 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Helsedirektoratet Helsedirektoratet
Wiebe van Meenen Wiebe van Meenen
AINA, Postboks 7000 St. Olavs plass,
0130 Oslo
Norway

Closing date has passed.

Short description

Det ønskes å inngå avtale om utgivelse av tidsskriftet Rus & samfunn. Produksjon av tidsskriftet Rus & samfunn omfatter, blant annet, redaktør- og journalisttjenester, markedsføring, abonnementsarbeid, budsjett- og regnskapsarbeid, lagerføring, distribusjon med mer. Avtalen omfatter også drift av nettstedet www.rus.no, så vel teknisk drift, som innholdsproduksjon.

R&s er et fagtidsskrift for aktører og engasjerte på rusmiddelfeltet. Tidsskriftet dekker både alkohol og narkotika, og behandler alle typer tema som er aktuelle på rusmiddelfeltet, herunder forebygging, behandling, policyspørsmål, forskning på området og internasjonale forhold. Det er ønskelig at R&s skal være en arena for debatt, og en sentral formidler av nyheter på rusmiddelfeltet.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=272250.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Konkurransegrunnlag_tjenestekonsesjon_rus_og_samfunn.doc 190 KB
Bilag_3_Tilbudsbrev.doc 36 KB
Bilag_2_Kravspesifikasjon.doc 62 KB
Bilag_1_Adresseringsmal_for_tilbud.doc 22 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00