Rammeavtale for kjøp av elektrikertjenester

Information

Open procedure
10/30/2012 2:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Oslo Kommune, Eiendoms- og byfornyelsesetaten Oslo Kommune, Eiendoms- og byfornyelsesetaten
Innkjøpsansvarlig Trine Elstad Innkjøpsansvarlig Trine Elstad
Christian kroghs gate 16, Pb 491 Sentrum
0105 Oslo
Norway

Assignment text

Formålet med anskaffelsen er å dekke et oppgraderings- og vedlikeholdsbehov av de elektriske anlegg på våre eiendommer. For å sikre tilstrekkelig tilgang til den kompetanse som er nødvendig for å utføre denne typen oppdrag, har oppdragsgiver til hensikt å inngå paralelle rammeavtaler med tre leverandører.

Det er for denne rammeavtalen, uten forbindtlighet for oppdragsgiver, estimert et årlig behov for tjenestene pålydende kr. 2 000 000,- eks. mva. Rammeavtalen har en varighet på 2 år med opsjon på forlengelse av avtalen i 1+1 år. Total mulig varighet for avtalen er 4 år.

En av oppdragsgivers kjerneoppgaver er kjøp og salg av eiendom. Som en naturlig følge av dette vil vår eiendomsportefølje kunne endre seg ila. kontraktsperioden. Slike forhold ligger ofte utenfor vår kontroll og beror på politiske vedtak, endrede strategier og organisatoriske omlegginger internt i kommunen. Det tas derfor forbehold om at oppdragsmengden kan reduseres eller økes under kontraktsperioden.



Kontraktstildeling
Tittel: Rammeavtale for kjøp av elektrikertjenester
Dato for kontraktstildeling: 11-10-2012
Antall mottatte tilbud: 8
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Norsk El-Entreprenør As, Sandstuveien 70A, 0680 Oslo, NO, Nettadresse (URL): www.nee.as. Ing. Hans Becker As, Pottemakerveien 6B, 0954 Oslo, NO. Elektro Nettverk Service As, Strømsveien 131, 0663 Oslo, NO, Nettadresse (URL): www.elektronettverk.no.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00