Knarrdalstrand renseanlegg - Sanitær- og varmeanlegg, ER01

Information

Open procedure
6/22/2012 3:46 PM (GMT+02:00)
8/14/2012 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Porsgrunn kommune Porsgrunn kommune
Petter Hellum Petter Hellum
Drangedalsveien 79, Postboks 128
3901 Porsgrunn
Norway

Closing date has passed.

Short description

Porsgrunn kommune skal oppgradere Knarrdalstrand renseanlegg. Tiltakene er oppdelt i ulike entrepriser. Herværende konkurransegrunnlag gjelder entreprise ER01, sanitær og varmeanlegg. Det skal leveres et aggregat for brutt vannforsyning. Aggregatet skal plasseres inne i fjellanlegget, med tilkoblingspunkt nede i rørkulvert. Brutt vann skal tilkobles eksiserende røranlegg, men det legges i tillegg opp et ekstra stigerør til rørsystem i tunell som reserve for evt. framtidige behov. Det skal legges ny ledning for byvann som også tilkobles i rørkulvert og legges fram til serviceavd. og enkelte vaskesteder rundt om i anlegget. Det skal monteres inn små varmtvannsberede (hurtigvarmere) ute i anlegget for produksjon av varmtvann lokalt for tappesteder tilkoblet byvann. Bereder i serviceavd. benyttes videre kun for serviceavd. En eksisterende bereder i polymerrom skal også benyttes videre.

Avløp fra servant i plassert i forbehandling/sandfang er i dag utført som en slange på golv med avløp via rist ned i basseng. Avløpet skal byttes ut med avløpsrør av rustfritt stål som legges med avløp ned gjennom rist over basseng som før.

I parkeringsareal/tilfluktsrom skal det leveres og monteres 2 stk. kjøresterke slukrister over 2 stk. eksisterende sluk.

Det skal leveres og monteres ny el-kjel i anlegget. Kjelen skal erstatte gammel el-kjel og inngår i 80-graders sløyfa i anlegget. Kjelen er plassert i eget kjelrom sammen med liten el-kjel for Dagbygget og en gammel oljekjel. Ny kjel plasseres i utgangspunktet på samme sted som den som byttes ut. Eksisterende varmerør skal ikke endres, men må tilpasses stusser på ny kjel.

I teknisk rom 2.etg. Hygieniseringsbygget skal det byttes ut 2 stk. eksisterende shuntgrupper som betjener oppvarming av ventilasjonsluft. Det skal monteres inn nye shuntgrupper som leveres påmontert stenge- og reguleringsventiler. Gamle ventiler som erstattes demonteres.

I teknisk rom 2.etg. Hygieniseringsbygget skal det foretas en systematisk gjennomgang av merking av rør og komponenter i anlegget, og anlegget merkes ut fra registrert behov.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00