Bevakningstjänster

Information

Restricted procedure
6/19/2012 2:29 PM (GMT+02:00)
7/3/2012 11:55 PM (GMT+02:00)

Buyer

Øresundsbro Konsortiet Øresundsbro Konsortiet
Martin Reinholdt Martin Reinholtz
Vester Søgade 10
1601 København v
Denmark

Closing date has passed.

Short description

Inbjudan till intresseanmälan

Øresundsbro Konsortiet (Köparen) inbjuder härmed till intresseanmälan att delta i anbudsgivning/ /tilbudsgivning på Bevakningstjänster

Kortfattad beskrivning av omfattningen

Bevakningstjänster:

Reguljär patrullering

Extra patrullering

Utryckning vid larm inklusive tjänst på platsen

Beordrade tjänster under längre tid än 1 timme Ramavtal Bevakningstjänster

Vad som efterfrågas

Det som efterfrågas är: Behovet är bevakningstjänster med huvudsyftet att förhindra intrång av obehöriga. Tjänsterna omfattar såväl reguljär patrullering som utryckning vid larm från Øresundsbrons vakthavande trafikledare.

Likartade tjänster utförs på både danskt och svenskt territorium. Det åligger Säljaren att inneha nödvändig auktorisation och godkännande av myndigheter för respektive land, i det att det ställs krav, som man har att verka inom. Säljaren tillser att personal som avses utföra tjänsterna innehar nödvändig auktorisation och godkännanden för respektive land, i det att det ställs krav, som man har att verka inom.

Elektroniskt upphandlingsverktyg

Upphandlingen kommer att handläggas i ett elektroniskt upphandlingsverktyg benämnt OPIC Tendsign (www.tendsign.com). OPIC Tendsign är ett system för att underlätta upphandlingar för såväl Säljare som för Köpare. I systemet finns de verktyg som behövs för att genomföra hela processen för intresseanmälan samt anbudsprocessen. OPIC Tendsign är ett svenskt system som är tillgängligt även på danska, norska och engelska. Köparens Inköpskoordinator Martin Reinholtz (Tel: +45 (33) 41 6414 / +46 (0)40-676 6414 Mobil: +46 (0) 705 90 09 64 E-post: mre@oresundsbron.com) och systemägarens support (+46 13 47 47 570 även dansktalande), står gärna till rådighet för stöd som avser hur man arbetar i OPIC Tendsign. Om Säljaren inte använt OPIC Tendsign tidigare, gå in på www.tendsign.com och klicka på 'Lämna anbud'. Välj 'Registrera nytt konto här' (gratis) och fyll i efterfrågade uppgifter för att få ett användarkonto och lösenord med vändande e-post. Genom detta kan anbud lämnas elektroniskt. Vidare instruktioner finns i anslutning till registrering.

Upphandlingsregler

Aktuell upphandling är en upphandling i Danmark underkastad danska upphandlingsregler.

Upphandling genom urval/Prekvalificering

Köparen inbjuder Säljare att lämna ansökan om att få inkomma med anbud. Selekterade anbudssökande inbjuds att avge anbud. Anbudsgivare lämnar anbud och den upphandlande enheten får förhandla med en eller flera anbudsgivare. Anbud kan komma att antas utan föregående förhandling.

OBSERVERA att denna inbjudan att lämna anbud är till för att göra utselektering av lämpliga anbudsgivare. Tilltänkta komersiella villkor samt själva Produkten specificeras i det kommande förfrågningsunderlaget. Kvalificering av intresseanmälanslämnare

Kvalificerade Intresseanmälanslämnare rangordnas i enlighet med detta underlag för kvalificering till att lämna anbud.

De intresseanmälanslämnare som är kvalificerade selekteras för anbudsgivning vilket görs med hänsyn till angivna kriterer.

Intresseanmälanstid och lämnande

Komplett intresseanmälan lämnas elektroniskt via Opic Tendsign, www.tendsign.com. Intresseanmälan inkommen på annat sätt beaktas ej.

Intresseanmälan efter anmälanstidens utgång kommer inte att prövas av köparen.

Sista anmälansdag är 2012-07-03

Anbuds giltighetstid/ /vedståelse

En förlängning av giltighetstiden kan komma att ske efter överenskommelse mellan Parterna.Anbudet är giltigt till och med 2012-12-31

Antal anbudslämnare och avtal/ /antal tilbudsgivere og aftaler

Endast ett (1) avtal avses ingås.Antalet intresseanmälanslämnare som lämnat intresseanmälan som avses utses/udvælges (sekekteras) till att lämna anbud avses vara i intervallet fem (5) till sju (7) stycken.

Avtalsform

Upphandlingen omfattar ett ramavtal, om två (2) år med option om två (2) förlängningar om vardera ett (1) år. Upphandlingen omfattar också ett första avrop vilket omfattar beskrivet behov.

Anbudsomfattning

Anbud kan endast lämnas på hela det efterfrågade sortimentet.

Antal Säljare

Antal Säljare avtalet kan delas mellan är en (1).

Alternativa anbud

Med alternativa anbud avses anbud som innebär en helt annan lösning/annat koncept än det som specificerats i förfrågningsunderlaget.Köparen accepterar alternativa anbud/ /tilbud förutsatt att kraven och köparens funktionsbehov har uppfyllts.

Språk

Svar lämnas på följande språk Svenska eller Danska alternativt i kombination.

Tekniska datablad eller motsvarande accepteras även på Engelska.

Utvärdering/ /tildelingskriterium av anbud

Vid utvärdering av anbud kommer det anbud att antas som är ekonomiskt mest fördelaktigt.

Finansiell och ekonomisk ställning

Säljaren förutsättes ha den finansiella styrka, tekniska förmåga och erfarenhet som erfordras för åtagandet.

Köparen använder sig av kreditinformationsleverantörer (UC i Sverige och KOB/Experian i Danmark) för fastställande av att Säljaren har en god och stabil ekonomi eller genom information som på annat sätt styrker företagets ekonomiska och finansiella ställning.

Säljaren förutsätts ha minst ranking

Svenska företag

. Riskklass 3, utan ansökan om betalningsföreläggande, betalningsanmärkning eller skuld hos kronofogden.

Danska företag

. Rating 50-100, Inga betalningsanmärkningar

Vid lägre riskklass/rating än kravnivå kommer Köparen att göra en individuell bedömning av företagets kreditvärdighet utifrån uppställda krav och inlämnade uppgifter.

Säljaren kommer att diskvalificeras om Säljaren inte kan anses ha en god finansiell och ekonomisk ställning.

Samma kvalificeringskrav tillämpas för andra Säljare än svenska och danska. Om upplysning inte kan hämtas via Köparens kreditinformationsleverantörer kommer Köparen att begära likvärdiga intyg från Säljaren.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00