Kundetilfredshedsmålinger

Information

05 - Contract Notice - Utilities
2/24/2012 2:39 PM (GMT+01:00)
2/27/2012 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Trafikselskabet Movia Trafikselskabet Movia
Gammel Køge Landevej 3
2500 Valby
Denmark
25457420

Closing date has passed.

Short description

Hvor der måtte være forskel på den tekst, der fremgår af denne udbudsside, og den offentliggjorte udbudsbekendtgørelse, vil det være teksten i den offentliggjorte udbudsbekendtgørelse, der er gældende.

Ansøgere, der ønsker at komme i betragtning som tilbudsgiver, skal indgive nedenævnte oplysninger.
Ansøgere, der ikke afgiver nedennævnte minimumsoplysninger, kan ikke prækvalificeres og vil dermed ikke blive anmodet om at indgive tilbud.
Nedennævnte oplysninger skal indgives for samtlige virksomheder, der indgår i et eventuelt konsortium (sammenslutning af virksomheder).
Ordregiver vil af ressourcemæssige årsager begrænse antallet af de prækvalificerede ansøgere, der vil blive anmodet om at indgive tilbud. Ordregiver vil således maksimalt anmode 6 ansøgere om at indgive tilbud. Disse 6 vil blive udvalgt ud fra deres økonomiske, finansielle og tekniske kapacitet.

Ved denne udvælgelse vil ordregiver vælge de ansøgere, der ud fra de indsendte oplysninger, der af ordregiver vurderes dels at have den mest solide økonomi og samtidig største omsætning inden for det område, som den udbudte ydelse vedrører, og dels de fleste og mest relevante referencer i forhold til den ydelse, som den udbudte ydelse vedrører.

Der vil være tale om indsamling af data i forbindelse med kundetilfredshedsmålinger i Movias busdrift, hvilket skal ske gennem interviews blandt Movias kunder i busser i drift. Data bliver bl.a. anvendt til afregning af bonus og bod med de busoperatører, der udfører busdriften for Movia.

Interviewene skal gennemføres ud fra en forud defineret stikprøvemodel, der sikre at data indsamles jævnt henover året, på alle ugens dage og alle tider af døgnet i forhold til hvornår Movias busdrift gennemføres. Der skal ligeledes sikres en geografisk spredning af dataindsamlingen.

Der skal indsamles data gennem ca. 7.650 interviews pr. kvartal, som vil fordele sig med ca. 7.200 interviews i Hovedstadsområdet og ca. 450 interviews i Syd og Vestsjælland.

Det vil være et krav, at Movia modtager data senest dagen efter disse er indsamlet.

Der søges indgået en 4-årig kontrakt.


Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Tro_og_love_Bilag_1.pdf 29 KB
Tro_og_love_Bilag_2.pdf 94 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00