Koncessionsaftale på pasprojekt - biometrioptag

Information

10/4/2011 3:09 PM (GMT+02:00)
10/25/2011 12:00 PM (GMT+02:00)
No
No

Buyer

Frederiksberg Kommune Frederiksberg Kommune
Maria Hansen Maria Hansen
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Denmark
11259979

Closing date has passed.

Short description

Frederiksberg Kommune ønsker at indgå koncessionskontrakt med én leverandør. Koncessionsaftalen medfører, at koncessionshavens indtægt for at stille systemet til rådighed for Frederiksberg Kommune samt for at stå for drift, vedligeholdelse og support alene består i den betaling, der opnås ved borgerens anvendelse af den biometriske fototjeneste.

Det er op til borgerne, om de ønsker at anvende den biometriske fototjeneste,  om de selv ønsker at medbringe fotos ved henvendelse til  borgerservice, eller om de ønsker at anvende kommunens eksisterende løsning, hvor borgerne kan uploade deres eget billede gratis. Som følge heraf kan Frederiksberg Kommune ikke garantere en minimumsomsætning for koncessionshaveren. Frederiksberg Kommune forventer, at prisen for den biometriske fototjeneste kommer til at udgøre 85 kr., hvilket er i overensstemmelse med den nuværende markedspris. Betaling for foto tilgår koncessionshaver ubeskåret.

Borgernes benyttelse af Systemet til andre formål end fototjeneste til pas og kørekort, som fx optag af fingeraftryk og underskrift, sker uden vederlag. Hvis optagelse af foto skal bruges til flere funktioner (fx både til pas, midlertidigt pas og kørekort), skal der kun betales 1 gang for foto.

Der skal ved aftalens indgåelse installeres biometriske stationer på Frederiksberg Rådhus. Der vil blive tale om 2  biometrioptagestationer.  Systemet skal kunne tages i brug senest den 16. december 2011. Der forventes årligt ca. 15.000 – 18.000 ekspeditioner i Kommunen som helhed, heraf anslås at ca. 10.000 -12.000 ansøgninger vedrører pas og ca. 5000 – 6000 ansøgninger vedrører kørekort. (25 % er internationale kørekort). Det er endnu ikke muligt at levere ansøgninger digitalt m.m. til kørekortsproducenten, men dette forventes at være en fremtidig mulighed.

Kontrakten skal sikre levering, montering, installation, drift, vedligehold og support af biometriske stationer til håndtering af pas- og kørekortekspeditioner inkl. fotografering af borgeren, elektronisk optag af fingeraftryk og underskrifter, automatiseret udfyldning af data og udskrivning af stamkort m.v. og overførsel af biometri og stamkort til pasproducent. Det er endnu ikke muligt at levere ansøgninger digitalt m.m. til kørekortsproducenten, men dette forventes at være en fremtidig mulighed. Kontrakten skal endvidere indeholde fornøden instruktion i arbejdsgangen ved brug af Systemet.

Kontrakten består som følge heraf af flere elementer, herunder:

  • Optagelse af foto
  • Optagelse af underskrift
  • Optagelse af fingeraftryk
  • Digitalisering af overførsel af biometriskdata og stamkort til pasproducent
  • Rationalisere arbejdsgange:
  • Bl.a. at ansøgninger m.v. bliver automatisk udfyldt, digitaliseret og klar til overførsel eller print (stamkort, pas, provisorisk pas, kørekort og midlertidigt kørekort)

 

Den nærmere beskrivelse af projektet samt de nærmere krav til annonceringens genstand fremgår af kravspecifikationen i bilag 1.

 Aftalen indeholder bestemmelser med den kommende koncessionshaver om, at Frederiksberg Kommune får mulighed for dækning af Kommunens omkostninger i forbindelse med biometri-systemet. Omkostningsniveauet forventes at udgøre  25.000 kr. i kvartalet for at dække omkostninger og forventes at bestå af følgende elementer:

Fysiske omkostninger
-
Rengøring
-
El
-
Service
-
Lokale til rådighed (1 lokation)

 Administrative omkostninger
-
Økonomi, bl.a. bogholderi og regnskab
-
Systemejerskab


Procedure:

”Meld din interesse” ved at trykke på teksten oppe i ikonlinjen. Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S, skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for videre deltagelse og er uden omkostninger.

Efter du har meldt din interesse skal du oprettes i Mercell – dette sker indenfor normal arbejdstid og er ikke en automatisk proces. Følg instruktionerne på hjemmesiden. Herefter modtager du login koder til www.mercell.dk . Når du er logget ind skal du trykke på ”My Mercell” øverst til venstre for at se/downloade alle informationer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Erklæring på tro og love om overholdelse af udelukkelsesgrunde.doc 37 KB
Erklæring på tro og love om ubetalt, forfalden gæld til det offentlige.doc 33 KB
Kontrakt.docx 726 KB
Bilag 1 Kravspecifikation.docx 74 KB
Bilag 1a. Tegning over Borgerservicecentret.pdf 51 KB
Bilag 2 Leverandørens samlede løsningsforslag.docx 31 KB
Bilag 3 Implementeringsplan.docx 33 KB
Bilag 5. Informationssikkerhedspolitik.pdf 74 KB
Bilag 6. It-sikkerhedsregler.pdf 72 KB
Bilag 4 Koncessionsafgift.docx 35 KB
Skabelon til Referenceliste.docx 15 KB
Erklæring på tro og love om forpligtelser vedrørende arbejdsplads og arbejdsforhold.doc 31 KB
Annonceringsbetingelser.doc 527 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00