Laihian kunnan jätehuollon hankinnan kilpailutus

Information

Open procedure
9/27/2024 1:05 PM (GMT+02:00)
10/31/2024 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Laihian kunta Laihian kunta
Kirjaamo
PL 13
66401 Laihia
Finland
0180451-0

Short description

Laihian kunta (Tilaaja) pyytää tarjouksia jätehuollon hankinnan kokonaisuudesta, tämän tarjouspyynnön ja muun tarjouspyyntöaineiston mukaisesti. Kyseessä on hankintalain (Laki julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista 1397/2016, https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2016/20161397) mukainen EU-kynnysarvon ylittävä palveluhankinta. Laihian kunnan jätehuollon tulevassa hankinnan kilpailutuksessa huomioidaan myös, mitä jätelaki (Jätelaki 646/2011 https://www.finlex.fi/fi/laki/smur/2011/20110646) velvoittaa jätehuollon hankinnan kilpailuttamisessa.
Tarkemmat tiedot suorituspaikasta ja kohteista selviää tarjouspyynnön liitteenä olevasta Tilaajan laatimasta palvelukuvauksesta sekä Tilaajan laatimasta jätehuoltomääräyksistä. Keräysalue on kuvattu palvelukuvauksessa sekä myös liitteessä Jätemääräraportti. Keräysalueen reittisuunnitelmaa tarkennetaan valitun palveluntuottajan kanssa sopimusneuvotteluissa.Laihian kunnan tekninen lautakunta määrää, että kunnallisen yhdyskuntajätehuollon piiriin kuuluvat jätteet on toimitettava kunnan osoittamiin paikkoihin. Vastaanottopaikkoja kunnallisen yhdyskuntajätehuollon piiriin kuuluville jätteille, joita ei kuljeteta kiinteistöittäisessä jätteenkuljetuksessa, ovat Laihian kunnan järjestämät vastaanottopaikat, kuten ekopisteet ja hyötykäyttöasema. Tuottajavastuunalaiset jätteet toimitetaan tuottajien järjestämiin vastaanottopaikkoihin. Laihian kunnan määräämiin jätetaksoihin sisältyy mahdolliset kuljetusmaksut.Laihian kunta järjestää vähintään viiden asuinhuoneiston sekä kunnan palvelu- ja hallintotoiminnan kiinteistöjen kiinteistöittäisen keräyksen jätehuoltomääräysten mukaisesti. Kuljetuksessa on noudatettava, mitä jätelaissa säädetään kiinteistöittäisestä jätteenkuljetuksesta. Tällä hetkellä keräysalueen kiinteistöissä on tarvittavat jäteasiat. Astiat ovat kiinteistöjen omistamia astioita. Palveluntuottajalla ei ole oikeutta muuttaa keräysvälinetyyppiä. Tilaajan asiakkaana olevalla kiinteistöllä on oikeus muuttaa käytössään olevaa keräysvälinetyyppiä. Sen on kuitenkin oltava keräysalueella käytettäviin keräysjärjestelmiin sopiva. Jos Tilaajan asiakas haluaa muuttaa keräysvälinetyyppiä, tulee Tilaajan asiakkaan sopia se suoraan ja erikseen palveluntuottajan kanssa. Tilaaja ei vastaa uusien keräysvälinetyyppien tilaamisesta ja maksuista.Hyötykäyttöaseman sekä ekopisteiden osalta valitun palveluntuottajan tulee vastata vaihtolavojen ja jäteastioiden hankkimisesta, jotka Tilaaja vuokraa valitulta palveluntuottajalta.

Sopimus on jaettu osiin sekä osien sisällä oleviin luokkiin. Tarjoajat voivat tarjota yhtä osaa, useampaa osaa tai kaikkia osia. Tarjotessaan osa-aluetta, tarjoajan tulee tarjota osa-alueen sisällä olevia kaikkia luokkia ja antaa osa-alueen luokkien kuvauksessa mainittu yksikköhinta. Tarjoajien tulee täyttää Tarjouslomake ja toimittaa se tarjouksensa yhteydessä.Hankinnan osat ovat jaettuna seuraavasti:OSA-ALUE 1: Palvelut
OSA-ALUE 2: Vaaralliset jätteet
OSA-ALUE 3: Asbesti
OSA-ALUE 4: Asemat

Jokainen osa-alue pisteytetään omana kokonaisuutena luokkakohtaisten yksikköhintojen yhteenlasketun kokonaishinnan mukaisesti ja palveluntuottaja valitaan kokonaistaloudellisen edullisuuden vertailuperusteiden mukaisesti osa-aluekohtaisesti.
Yksi tarjoaja voi voittaa yhden, useamman tai kaikki osa-alueet.
Mikäli useampi tarjoaja saa saman pistemäärän, Tilaaja arpoo valittavan tarjoajan. Arvonta on oikeuskäytännössä hyväksytty tapa.

Vaihtoehtoisia tarjouksia ei oteta huomioon.

Rinnakkaisia tarjouksia ei oteta huomioon.

Tarjoajan tulee tutustua Laihian kunnan jätehuoltomääräyksiin (kts. liite Jätehuoltomääräykset) sekä sitoutua noudattamaan niitä.

Tarkemmat tiedot löytyvät liitteistä sekä muusta tarjouspyyntöaineistosta.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
12316 Laihian kunnan jätehuollon kilpailutus-27092024.zip 3.75 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00