EU- udbud på indkøb og levering af revisionsydelser samt it-revision

Information

eForm 16 Contract notice — standard regime
Open procedure
9/11/2024 9:41 AM (GMT+02:00)
10/11/2024 12:00 PM (GMT+02:00)
No
No

Buyer

Skive Kommune Skive Kommune
Christina Toft Bertelsen Christina Toft Bertelsen
Torvegade 10
7800 Skive
Denmark
29189579

Closing date has passed.

Short description

Udbuddet vedrører indkøb og levering af revisionsydelser og it-revision (i form af fx NSIS, NemID og RA) samt tilkøb af tilkøbsydelser til ordregiver.

Udbuddet omfatter en fast årlig hovedydelse på lovpligtige revisionsydelser og 25 timers rådgivning/sparring fra det revisionsteam, der afsættes til opgaven, it-revision samt en mulighed for tilkøb af tilkøbsydelser.

Den årlige hovedydelse består af:
  • Del 1: Den lovpligtige revision, herunder finansiel-, juridisk-kritisk- og løbende forvaltningsrevision i henhold til den relevante lovgivning inkl. it-erklæringer og 25 timers rådgivning/ sparring fra det revisionsteam, der afsættes til opgaven. 
  • Del 2: It-revision (i form af fx NSIS, NemID og RA) til ordregivers it-afdeling. 

Tilbudsgiver vil blive afregnet med et fast årligt honorar for henholdsvis del 1 hovedydelsen og del 2 hovedydelsen, jf. Bilag 3a – Tilbudsliste.

Herudover omfatter udbuddet ordregivers løbende behov for tilkøbsydelser. Disse afhænger af den konkrete opgave og honoreres i henhold til de af tilbudsgiver tilbudte timepriser for de forskellige medarbejdergrupper, jf. Bilag 3a – Tilbudsliste.
 
For nærmere beskrivelse af de udbudte ydelser, herunder de krav ydelserne skal opfylde, henvises til kravspecifikationen (Bilag 2) og tilbudslisten (Bilag 3), samt eventuelle rettelser og besvarelse af spørgsmål.

For nærmere beskrivelse af de udbudte ydelser, herunder de krav ydelserne skal opfylde, henvises udbudsbetingelserne inkl. bilag.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Udbudsbetingelser inkl. udkast til kontrakt.pdf 606 KB
Bilag 3a - Tilbudsliste.xlsx 23 KB
Bilag 3b - Beskrivelse af kvalitet.docx 31 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00