2024-NOR-Elektronisk ruteplanleggingsverktøy

Information

Intention
eForm N29 Norwegian national Contract or concession award notice
7/9/2024 12:44 PM (GMT+02:00)

Buyer

Askøy kommune Askøy kommune
Marianne Holm Marianne Holm
Klampavikvegen 1
5300 KLEPPESTØ
Norway
964338442

Short description

Askøy kommune skal anskaffe et elektronisk ruteplanleggingssystem/optimaliseringsverktøy for hjemmetjenesten, og har til hensikt å inngå kontrakt med Spider Solutions AS.

Det er et absolutt krav at det elektroniske ruteplanleggingssystemet som skal anskaffes allerede har integrasjon mot vår EPJ-løsning Gerica.
Det er svært viktig med integrasjon mot vårt turnus- og ressursstyringssystem TietoEvry Ressursstyring (RS).

Askøy kommune har foretatt undersøkelser i leverandørmarkedet både ved å ta direkte kontakt med leverandører vi anser som potensielle tilbydere/internettsøk, og kan ikke se at det finnes leverandører som innfrir våre krav til integrasjon mot  eksisterende systemløsninger beskrevet ovenfor.

Kort beskrivelse av behov til ruteplanleggingsverktøyet:
  • Effektivisere administrasjon og planlegging i hjemmetjenesten og frigjøring av ressurser til pasientrettede tjenester.
  • Optimering av kjøreruter (basert på algoritmer og kunstig intelligens), dvs. som blant annet simulerer kjøreruter mellom kontaktpunkter for å finne de meste effektive kjørerutene.
  • Digitalisering av arbeidsprosess med arbeidslistene.
  • Optimalisering av kjørerutene og tar bl.a. hensyn til brukers behov for kompetanse i oppdraget, hvor bruker bor og hvem som er primærkontakt.
  • Løsningen må fordele arbeidet jevnt utover dagen til de tilgjengelige ressursene, slik at man unngår opphopning av oppgaver på enkeltpersoner.

Eventuelle innsigelser til  kontraktstildeling sendes på epost til innkjop@askoy.kommune.no innen 12/8-2024 kl 12.00.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00