Mustikkakankaan asemakaava-alueen laajennus

Information

Open procedure
5/24/2024 9:03 AM (GMT+02:00)
7/15/2024 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Utajärven kunta Utajärven kunta
Petri Leskinen Petri Leskinen
Vanhatie 46
91600 Utajärvi
Finland
0190224-1

Closing date has passed.

Short description

Utajärven kunta rakennuttaa Mustikkakankaan teollisuusalueen laajennuksen katuosuuden murskepintaisena profilointikerroksen pintaan saakka sisältäen kuivatusrakenteet ja valaistuksen suojaputket.
Rakentaminen sisältää mm.
- rakennekerrosten teko profilointikerroksen KaM 0-32 mm pintaan saakka
- pintamaita, leikkausmaita ja massanvaihdon leikkausmaita, joita ei voida hyödyntää rakentamisessa ei kuljeteta läjitykseen vaan ne muotoillaan tien viereen tilaan ohjeistuksen mukaisesti
- Urakassa ei rakenneta suunnitelmassa esitettyä esikuormituspengertä. Tilaaja vastaa mahdollisista painumista takuuaikana ko. osuudelta.
- kuivatusrakenteiden tekeminen
- Urakassa ei rakenneta suunnitelmassa esitettyä valaistusta. Urakkaan kuuluu valaistuksen osalta vain esitettyjen suojaputkien asentaminen.
Urakka on yksikköhintainen kokonaisurakka urakka-asiakirjoissa ilmoitetuille työmäärille. Tarjousten vertailu tehdään kokonaishinnan perusteella. Kokonaishinnan tulee perustua suunnitelmista ja muista urakka-asiakirjoista ilmeneviin määriin.
Pääurakoitsija voi antaa osan töistä tilaajalla hyväksytettäville aliurakoitsijoille. Pääurakoitsija vastaa aliurakoitsijan toiminnasta ja työstä kuten omastaan.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Mustikkakankaan asemakaava-alueen laajennus.pdf 234 KB
Mustikkakankaan asemakaava-alueen laajennus.zip 3.07 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00