Nosto-ovien, porttien ja puomien huollot ja korjaukset

Information

Open procedure
11/7/2023 1:28 PM (GMT+01:00)
12/8/2023 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Senaatti-kiinteistöt Senaatti-kiinteistöt
Tiia Päivärinta Tiia Päivärinta
15033884

Closing date has passed.

Short description

Hankinnan kohteena ovat nosto-ovien, porttien ja puomien huollot ja korjaukset Senaatti-kiinteistöjen ja Puolustuskiinteistöjen kohteissa. Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu tarkemmin tämän tarjouspyynnön liitteissä.
Senaatti-kiinteistöjen ja Puolustuskiinteistöjen kohteet on jaettu maantieteellisesti neljään osa- alueeseen. Liitteenä osa-alue kartta.
Osa-alueet
1 Etelä-Suomi
2 Länsi-Suomi
3 Itä-Suomi
4 Pohjois-Suomi
Jokaiseen osa-alueeseen valitaan yksi puitesopimustoimittaja.
Näihin huoltosopimuksiin sisältyy erilaisia ovia, portteja ja puomeja sekä joitakin nostolaitteita. Toimittaja (huoltoliike) huoltaa laitteet asianmukaisesti, noudattaen huolto-ohjelmia. Toimittaja on vastuussa siitä, että laitteet on säädösten edellyttämässä kunnossa huoltojen ja korjausten jälkeen.
Hankinnasta laaditaan kahden vuoden määräaikaiset sopimukset. Tilaajalla on varsinaisen sopimuskauden lisäksi mahdollisuus jatkaa tätä puitesopimusta kahdella (2) optiovuodella vuosi kerrallaan.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Nosto-ovien, porttien ja puomien huollot ja korjaukset.pdf 517 KB
Nosto-ovien, porttien ja puomien huollot ja korjaukset.zip 7.05 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00