Rammeaftale for projektspecialister

Information

05 - Contract notice - utilities
Negotiated procedure with a call for competition
9/20/2023 9:06 PM (GMT+02:00)
3/27/2023 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Energinet Energinet
Indkob H
Tonne Kjærsvej 65
7000 Fredericia
Denmark

Closing date has passed.

Short description

Ordregiver ønsker ved etablering af nærværende rammeaftale at have mulighed for at an-skaffe fagspecifikke projektspecialister til hele Energinet. Der er løbende et behov for at inddrage konsulentydelser til løsning af forskellige opgaver, både af kortere og længereva-rende karakter, inden for Energinets anlægs- og driftsprojekter til det danske gas, olie og elnet.

Konsulenttypen, der efterspørges på denne rammeaftale, varierer fra gang til gang og er afhængig af den konkrete opgaveformulering, men er overordnet blevet inddelt i disse 8 delaftaler:

•Delaftale 1: Arbejdsmiljøkonsulent

•Delaftale 2: Byggepladsleder

•Delaftale 3: Kvalitetskonsulent

•Delaftale 4: Planner

•Delaftale 5: Document Controller

•Delaftale 6: Projektassistent og projektkoordinator

•Delaftale 7: Tegnespecialist

•Delaftale 8: Arbejdsmiljøauditor

Arbejdsmiljøkonsulent

Energinet ønsker ved etablering af nærværende rammeaftale at have mulighed for at anskaffe konsulentbistand i rollen som Arbejdsmiljøkonsulent i alle faser fra projektering (teknisk design) til konstruktionsfase, idriftsættelse og opstart til Energinets anlægs- og driftsprojekter af både kortere og længere varighed.

Formålet med funktionen som Arbejdsmiljøkonsulent er at sikre, at hensyn til arbejdsmiljø, sikkerhed og miljø indgår i alle faser i gennemførelsen, herunder sikre overholdelse af Energinets pligter (lovgivning) og krav.

Se Bilag 2.1 – Ydelsesbeskrivelse – Delaftale 1, (dok. 22/01153-1) for yderligere oplysninger.

Byggepladsleder

Energinet ønsker ved etablering af denne rammeaftale at have mulighed for at anskaffe konsulentbistand i rollen som Byggepladsleder til Energinets anlægs- og driftsprojekter af både kortere og længere varighed.

Formålet med funktionen som Byggepladsleder er at sikre etableringen af anlæg samt sikre gennemførelse i henhold til planer, beskrevet kvalitet og aftalt økonomi, således at drifts-organisationen kan overtage anlægget til drift uden mangler og forsinkelser i den ønskede kvalitet. Konsulenten skal fungere som byggepladsleder på udvalgte projekter og have ansvaret for organisering og sikkerhed på byggepladsen i et komplekst anlægs- og drifts-projekt, hvor flere entreprenører arbejder parallelt.

Se Bilag 2.2 – Ydelsesbeskrivelse – Delaftale 2, (dok. 22/01154-1) for yderligere oplysninger.

Kvalitetskonsulent

Energinet ønsker ved etablering af denne rammeaftale at have mulighed for at anskaffe konsulentbistand i rollen som Kvalitetskonsulent til Energinets anlægs- og driftsprojekter af både kortere og længere varighed.

Formålet med funktionen som Kvalitetskonsulent er at sikre, at anlægs- og driftsprojekter gennemføres i henhold til Energinets Governance, således de kan overdrages til driftsorganisationen til drift, i den ønskede kvalitet med al tilhørende

dokumentation.

Se Bilag 2.3 – Ydelsesbeskrivelse – Delaftale 3, (dok. 22/01155-1) for yderligere oplysninger.

Planner

Energinet ønsker ved etablering af denne rammeaftale at have mulighed for at anskaffe konsulentbistand i rollen som Planner til Energinets anlægs- og driftsprojekter af både kortere og længere varighed.

Formålet med funktionen som Planner er at sikre en planlægger, som kan indgå i alle faser i henhold til virksomhedens projektmodel, primært i faserne modning, etablering og afslutning, hvor det er i etablering det største arbejde ligger.

Se Bilag 2.4 – Ydelsesbeskrivelse – Delaftale 4, (dok. 22/01156-1) for yderligere oplysninger.

Document Controller

Energinet ønsker ved etablering af nærværende rammeaftale at have mulighed for at anskaffe konsulentbistand i rollen som Document controller til Energinets anlægs- og driftsprojekter af både kortere og længere varighed.

Formålet med funktionen som Document controller er at sikre, at projektdokumentation modtages til rette tid og i rette kvalitet og gennemgår de aftalte Review-processer fra projektets start og til overdragelse af as-built dokumentation til driften (Asset).

Se Bilag 2.5 – Ydelsesbeskrivelse – Delaftale 5, (dok. 22/01157-1) for yderligere oplysninger.

Projektassistent- og koordinator

Energinet ønsker ved etablering af nærværende rammeaftale at have mulighed for at anskaffe konsulentbistand i rollen som Projektkoordinator eller Projektassistent til Energinets anlægs- og driftsprojekter af både kortere og længere varighed.

Formålet med funktionen som Projektkoordinator eller Projektassistent er at sikre, at personen indgår i alle faser fra projektmodning via projektetablering til projektafslutning. Det skal sikres, at arbejdet gennemføres i henhold til virksomhedens projektmodel, herunder beskrevet kvalitet mm., således at driftsorganisationen kan overtage anlægget i den ønskede kvalitet med al tilhørende dokumentation.

Se Bilag 2.6 – Ydelsesbeskrivelse – Delaftale 6, (dok. 22/01158-1) for yderligere oplysninger.

Tegnespecialist

Energinet ønsker ved etablering af nærværende rammeaftale at have mulighed for at anskaffe konsulentbistand i rollen som Tegnespecialist til Energinets anlægs- og driftsprojekter af både kortere og længere varighed.

Formålet med Tegnespecialisten er at udarbejde tegninger og dokumenter i forbindelse med etablering og ombygning af anlæg til det danske el-net, gas- og oliesystem, samt supportere projektteamet i håndtering/koordinering af dokumentation og udsendelse af dokumenter internt og eksternt.

Se Bilag 2.7 – Ydelsesbeskrivelse – Delaftale 7, (dok. 22/01159-1) for yderligere oplysninger.

Arbejdsmiljøauditor

Energinet ønsker ved etablering af nærværende rammeaftale at have mulighed for at anskaffe konsulentbistand i rollen som Arbejdsmiljøauditor i alle faser fra projektering (teknisk design) til etableringsfase, idriftsættelse og opstart i Energinets anlægs- og driftsprojekter af både kortere og længere varighed.

Formålet med funktionen Arbejdsmiljøauditor er at sikre, at der gennemføres tilstrækkelige og fyldestgørende verifikationsaktiviteter, herunder audits på Energinets bygge- og anlægs-projekter, så der følges op på om leverandørerne sikrer overholdelse af Energinets pligter (lovgivning) og krav.

Se Bilag 2.8 – Ydelsesbeskrivelse – Delaftale 8, (dok. 22/01164-1) for yderligere oplysninger.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00