Tietopyyntö - Etähoivapalvelut

Information

2/7/2023 3:04 PM (GMT+01:00)
2/17/2023 1:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Sarastia Oy Sarastia Oy
Tiia Luomanen Tiia Luomanen
Tornatorintie 3
48100 Kotka
Finland
2360731-5

Closing date has passed.

Short description

Kyseessä on tietopyyntö, ei tarjouspyyntö. Hankintayksikkö kartoittaa potentiaalisia palveluntarjoajia ja kutsuu tarjoajia markkinavuoropuheluun etähoivapalveluihin liittyen.

Laajimmillaan etähoivapalvelu on kokonaisvaltainen palvelu, jossa helpotetaan ikäihmisten tai muiden tuettua asumista tarvitsevien kotona selviytymistä (esim. päivystyksen nostoapupalvelu). Palvelu voi sisältää esimerkiksi erilaiset hälytysratkaisut, kuten turvapuhelimet, lääkemuistuttajan, älylukkoratkaisut, kulunvalvonnan ja turvarannekkeet. Palvelu tuottaa automaattisia hälytyksiä poikkeavuuksista esimerkiksi kameroiden, liiketunnistimien, matto- ja patja-antureiden yms. huoneistoon sijoitettavien etäluettavien laitteiden avulla. Lisäksi palvelu kattaa myös erilaiset etämittaukset ja -kyselyt sekä etävastaanoton ja etälääkärikäynnit. Etähoivan työkaluilla on tarkoitus kerätä tietoa hoitohenkilöstölle ja saada tietoa kotona pärjäämisestä. Myös Tietoa hyödynnetään mm. akuutissa hoidontarpeessa, hoitotoimien ennakoitavuudessa, hälytyksissä ja poikkeavuuksissa sekä hoidon kehittymisessä ja sen seurannassa. Hoidettavaan voidaan ottaa yhteyttä helposti ja ratkaisu mahdollistaa myös omaisten aktiivisen roolin kotihoidon tuessa vähintään seurannan ja raportoinnin osalta.

Hankittava palvelu tulee muotoutumaan markkinavuoropuhelujen edetessä. Kaikkia tässä tietopyynnössä mainittuja palveluita ei välttämättä tulla sisällyttämään hankintaan vaan tarpeen määrittävät hankintaan sitoutuvat asiakkaat.

Hankintayksikkö pyytää potentiaalisia tarjoajia olemaan yhteydessä osoitteeseen hankinta@sarastia.fi markkinavuoropuhelun järjestämiseksi.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Tietopyyntö.pdf 126 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00