Kankaat ja käsityötarvikkeet

Information

Open procedure
9/19/2022 1:21 PM (GMT+02:00)
10/19/2022 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Imatran kaupunki Imatran kaupunki
Jesse Loisa
Virastokatu 2
55100 Imatra
Finland
0159216-7

Closing date has passed.

Short description

Hankintayksikkö on Imatran kaupunki. Tarjouspyynnön kohteena on kankaiden ja käsityötarvikkeiden toimittaminen Tilaajille tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määritellyillä ehdoilla. Hankintaan sisältyy lisäksi lankojen, lankatekniikoiden materiaalien ja muiden käsityötarvikkeiden toimittaminen. Hankintasopimusta käyttävät Imatran kaupungilla koulut ja päiväkodit, teatteri sekä jonkin verran muut pienemmät yksiköt. Erikoistarvikkeet esimerkiksi teatterin tarpeisiin voidaan ostaa myös muista sopimuksen ulkopuolisista liikkeistä.

Hankinta on puitejärjestely ja se on jaettu osiin, 1) Verkkokaupat, 2) Kivijalkaliikkeet.

Hankintayksiköllä on tarvetta sekä tukkuliikepalveluille suuria toimituksia varten (verottomalta yhteishinnaltaan yli 300 € hankinnat, hankinnan osa 1) että Etelä- Karjalan alueella toimivalle kivijalkakaupalle (verottomalta yhteishinnaltaan korkeintaan 300 € hankinnat, hankinnan osa 2), jossa voidaan tutustua materiaaleihin/tarjontaan paikan päällä ja josta voidaan noutaa pieniä määriä nopeasti ja joustavasti. Sopimus ei sisällä suuria ensivarusteluhankintoja esim. verhojen osalta. Kivijalka- ja tukkukaupasta kankaita pitää voida ostaa metreittäin ja tukkukaupasta isompia kangasmääriä (esim. 10 m/pakka).

Verkkokauppa täyttää hinnoitteluliitteen laatukriteereiden lisäksi. Kivijalkakaupan puitejärjestelyyn voivat liittyä kaikki vaatimukset täyttävät liikkeet.


Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Kankaat ja käsityötarvikkeet.pdf 404 KB
Kankaat ja käsityötarvikkeet.zip 456 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00