Avattavien rautatiesiltojen ja kääntöpöytien kunnossapito 2021–2026

Information

04 - Periodic indicative notice - utilities
Not applicable
10/13/2020 1:22 PM (GMT+02:00)
10/16/2020 10:59 PM (GMT+02:00)

Buyer

Väylävirasto Väylävirasto
Seppo Mikkonen Seppo Mikkonen
PL 33 (Opastinsilta 12 A)
FI-00521 Helsinki
Finland
1010547-1

Closing date has passed.

Short description

Väylävirasto tulee hankkimaan avattavien rautatiesiltojen ja kääntöpöytien kunnossapidon loppuvuodesta 2020 käynnistyvällä hankinnalla.

Hankittavat palvelut sisältävät avattavien rautatiesiltojen huolto- ja korjaustehtäviä sekä kääntöpöytien korjaustehtäviä. Kääntöpöytien osalta hankintaan ei sisälly säännöllisesti tehtävät huoltotoimenpiteet. Hankintaan ei myöskään sisälly avattavien rautatiesiltojen ja kääntöpöytien isommat erilliset korjaustoimenpiteet, jotka tilaaja tulee hankkimaan erikseen. Hankittavaan palveluun tulee sisältymään myös avattavien rautatiesiltojen vika- ja vauriopäivystystä. Hankintaan sisältyy kahdeksan (8) avattavaa rautatiesiltaa, joista kolme (3) on hydraulista ja viisi (5) mekaanista. Tämän lisäksi hankintaan sisältyy kiinteäksi muutettuja avattavia siltoja.

Tämä ilmoitus ei ole tarjouspyyntö, hankintailmoitus eikä ennakkoilmoitus, vaan kutsu markkinavuoropuheluun. Tällä ilmoituksella ei pyydetä tarjouksia.

Hankintayksikkö ei sitoudu toteuttamaan hankintaa markkinavuoropuhelukutsun tai markkinavuoropuhelun perusteella, eivätkä ilmoittautuneille toimitettavassa aineistossa esitettävät kuvaukset/määritykset sido hankintayksikköä.

Markkinavuoropuhelukutsuun vastaaminen tai markkinavuoropuheluun osallistuminen eivät sido yritystä tarjouskilpailuun osallistumiseen, eivätkä myöskään ole edellytyksenä myöhemmin varsinaiseen tarjouskilpailuun osallistumiselle. Vastaaminen tai markkinavuoropuheluun osallistuminen eivät myöskään vaikuta tarjoajan asemaan varsinaisessa tarjouskilpailussa.

Markkinavuoropuhelu järjestetään kaksiosaisena (2). Markkinavuoropuhelun ensimmäisessä osassa tilaaja järjestää yleisen infotilaisuuden tulevasta hankinnasta Joensuussa 23.10.2020, johon sisältyy maastokäynti Joensuun alueella (avattavat siilat, kääntöpöydät). Joensuussa pidettävään tilaisuuteen osallistuvien henkilöiden määrä on rajoitettu kahteen (2) henkilöön / yritys.

23.10. pidettävän tilaisuuden yleiseen osaan on mahdollista osallistua myös etäyhteyksin. Tilaaja varaa oikeuden muuttaa 23.10. suunnitelluksi pidettävän tilaisuuden pelkästään etäyhteyksin pidettäväksi tilaisuudeksi, jos vallitsevat olosuhteet sitä vaativat. Tämän lisäksi markkinavuoropuhelun toinen osa järjestetään kirjallisesti sähköpostin välityksellä.

Hankinnasta kiinnostuneiden yritysten pyydetään ilmoittamaan kiinnostuksensa osallistua hankintaa koskeviin markkinavuoropuheluihin sähköpostiosoitteeseen liisa-maija.reiman@welado.fi 16.10.2020 mennessä.

Sähköpostissa tulee ilmoittaa yrityksen yhteishenkilön yhteistiedot ja tilaisuudet, joihin yritys ilmoittautuu eli tilaisuus 23.10. ja/tai kirjallinen markkinavuoropuhelu. 23.10. pidettävän tilaisuuden osalta pyydetään ilmoittamaan myös paikan päällä osallistuvien henkilöiden määrä (maks. kaksi (2) hlö / yritys).

Sähköpostin aihekenttään pyydetään merkitsemään "Markkinavuoropuhelu: Avattavien rautatiesiltojen ja kääntöpöytien kunnossapito 2021–2026". Tilaaja tulee ilmoittamaan vielä erikseen ilmoittautuneille yrityksille 26.10. pidettävän tilaisuuden tarkemman aikataulun ja käytännön ohjeistuksen.

Markkinavuoropuhelukutsuun vastanneille tai markkinavuoropuheluun osallistuneille ei makseta korvausta osallistumisesta.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00