Begrænset udbud af hovedentreprise vedr. modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter (MHMM) fase 2 og 3 i 451 Oksbøllejren

Information

01 - Prior information notice
Not applicable
9/7/2020 9:41 AM (GMT+02:00)

Buyer

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Christian Enemark Christian Enemark
Arsenalvej 55
9800 Hjørring
Denmark
16287180

Short description

Det forestående udbud er en del af det samlede projekt benævnt "Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter fase 2 og 3", der omfatter nybyggeri på en række af Hærens etablissementer fordelt i hele landet. Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter (MHMM) er et langsigtet faseopdelt projekt, der består af en række delprojekter, som skal være med til at sikre et kvalitetsløft af Hærens faciliteter i form af bade-, omklædnings- og materielfaciliteter samt forbedrede garageforhold for Hærens vitale, sensitive og teknisk tunge køretøjer ved opførelse af en række nye standardgarager, værkstedsfaciliteter og mandskabsfaciliteter. I MHMM fase 2 og 3 udbydes bygge- og anlægsarbejder i hovedentreprise på 8 etablissementer i 8 separate EU-udbud. Nærværende udbud af bygge- og anlægsarbejder i Oksbøllejren forventes offentliggjort den 14. september 2020. Udbuddet dækker hovedentreprisen i forbindelse med gennemførelsen af Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter i Oksbøllejren, som omfatter følgende: — 2 garager med materiel- og mandskabsfacilitet (bygning 312 og 317). Bygningerne indeholder en standardgarage i én etage. I tilknytning hertil etableres 3 etager med briefing rum, pudsestue, omklædning, badefaciliteter, depot- og rengøringsrum, toiletter samt teknikrum. Hver bygning er i alt ca. 3 400 m2. — Mandskabsfacilitet (bygning 107). Bygningen er i 3 etager og indeholder briefing rum, pudsestue, omklædning, badefaciliteter, depot- og rengøringsrum, toiletter samt teknikrum. Bygningen er i alt ca. 1 500 m2. — Etablering af befæstede arealer og afvanding omkring bygninger samt en mindre udvidelse af perimeterhegnet. — Parkeringsplads udlagt i grus på ca. 10 000 m2 (anlæg 320A). — Etablering af ny toiletbygning (bygning 320). — Miljøsanering og nedbrydning af 2 eksisterende bygninger (bygning 106 og 109). Der gøres opmærksom på, at der med nærværende forhåndsmeddelelse alene er tale om et kort oprids af udbuddet. Det i forhåndsmeddelelsen anførte afspejler alene Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelses foreløbige skøn over opgaven.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00