Kontrakt om udvikling af vedligeholdelse af system til kontrol af virksomheders erhvervsmæssige køretøjer, kontrolsystem PoltachoVIRK

Information

15 - Voluntary ex ante transparency notice
Award of a contract without prior publication of a call for competition
8/21/2019 9:28 AM (GMT+02:00)

Buyer

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen
Henrik Eklund Henrik Eklund
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København
Denmark
27186386

Assignment text

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen (TBST) anvender i dag et it-system – Poltacho-VIRK i forbindelse med varetagelse af TBST's kontrolopgaver i relation til kontrol af virksomheder og deres erhvervsmæssige køretøjer. Systemet er specialudviklet af CGI Danmark A/S, og TBST overtog systemet fra Rigspolitiet, Færdsels- og Beredskabsafdelingen kort tid efter systemets færdiggørelse i 2011. Systemet udvikles og vedligeholdes af CGI Danmark A/S. TBST har til hensigt at indgå en 4-årig kontrakt med mulighed for forlængelse i op til 2 x 1 år med CGI Danmark A/S om videreudvikling og vedligeholdelse af Poltacho-VIRK. Indgåelse af kontrakt vil tidligst ske efter udløbet af en 10 dages standstill periode fra afsendelse af denne bekendtgørelse.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00