Autotransporto priemonių remontas ir atsarginės dalys - (130 000 Eur)

Information

03.10.2017 13:38 (GMT+02:00)
13.10.2017 09:00 (GMT+02:00)

Buyer

Valstybės sienos apsaugos tarnybos prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos Pakrančių apsaugos rinktinė Valstybės sienos apsaugos tarnybos prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos Pakrančių apsaugos rinktinė
GINTARO G. 1
92237 Klaipėda
Litauen
193344060

Closing date has passed.

Short description

Trumpas pirkimo aprašymas:
2.1. Šio pirkimo objektas yra Pakrančių apsaugos rinktinės automobilių techninė priežiūra ir remontas bei atsarginių dalių pirkimas Klaipėdos mieste.
2.2. Pirkimo objektas į dalis neskaidomas, todėl pasiūlymas turi būti pateiktas visam nurodytam prekių kiekiui.
2.3. Perkamų prekių savybės nustatytos pateiktoje techninėje specifikacijoje (pirkimo dokumentų 1 priedas).
2.4. Sutartis įsigalioja pasirašius abiems sutarties šalių atstovams ir galioja 36 (trisdešimt šešis) mėnesius.
2.5. Nurodytų paslaugų ir tam reikalingų atsarginių dalių poreikis yra tik preliminarus (gali kisti tiek į didesnę, tiek į mažesnę pusę) ir atsižvelgus į perkančiai organizacijai skirtų lėšų kiekį, paslaugos ir dalys bus užsakomos ir perkamos pagal perkančiosios organizacijos poreikį.
2.6. Kaina ir kainodaros taisyklės. Sutartyje nustatomi fiksuoti paslaugų valandiniai įkainiai. Paslaugų kaina nustatoma kvalifikuoto darbuotojo paslaugų teikimo trukmę padauginus iš valandinio paslaugų įkainio. Kartu su paslaugomis bus perkamos paslaugų atlikimui reikalingos detalės ir kitos medžiagos, nurodytos konkurso sąlygų 2 priedo lentelėse, tiekėjo pasiūlyme nurodytais įkainiais. Esant būtinumui perkančioji organizacija turi teisę pirkti kitas, kainoraštyje nenumatytas detales ir kitas medžiagas. Tokių detalių ir kitų medžiagų kainos turi būti realios, ne didesnės už rinkoje egzistuojančių analogiškų detalių ir kitų medžiagų vidutines kainas. Perkančioji organizacija turi teisę derėtis dėl tokių detalių ir kitų medžiagų įkainių. Jeigu tiekėjo sudarytame ir perkančiajai organizacijai pateiktame nustatytų defektų akte detalių ir medžiagų kainos neatitinka vidutinės rinkos kainos, perkančioji organizacija pasilieka sau teisę paslaugai suteikti reikalingas detales ir kitas medžiagas pristatyti pati. Į paslaugų įkainius yra įskaičiuotos visos su paslaugų teikimų susijusios išlaidos ir mokesčiai. Paslaugų įkainiai nebus perskaičiuojami pagal bendrą kainų lygio kitimą, ar paslaugų grupių kainų pokyčius. Paslaugų įkainiai sutarties galiojimo laikotarpiu gali būti perskaičiuojami (didinami ar mažinami) pasikeitus (padidėjus ar sumažėjus) PVM tarifui. Pasikeitus kitiems mokesčiams, įkainiai nebus perskaičiuojami.


Perkančioji organizacija:
Valstybės sienos apsaugos tarnybos prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos Pakrančių apsaugos rinktinė (193344060)

Asmuo ryšiams:
Jurgita Klišauskienė
jurgita.klisauskiene@vsat.vrm.lt
+370 46397868

Nuoroda į šaltinį:
https://cvpp.eviesiejipirkimai.lt/Notice/Details/2017-969888
Nuoroda į dokumentus:
https://pirkimai.eviesiejipirkimai.lt/app/rfq/publicpurchase_docs.asp?PID=362855

Pirkimas padalintas į dalis: ne
Trukmė mėnesiais: 36
Ši sutartis gali būti pratęsta: ne

Pirkimas padalintas į dalis: ne
Įgyvendinimo vieta: Klaipėdos miestas
Numatoma bendra pirkimo vertė: 130 000 EUR


Tipas: Supaprastinti skelbimai (be MV)
Pirkimas finansuojamas Europos Sąjungos lėšomis: ne

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen