Energistyringssystem til Erhvervsakademiet Lillebælt

Information

101 - Goods and services
Offenes Verfahren
01.03.2017 13:22 (GMT+01:00)
13.03.2017 12:15 (GMT+01:00)

Buyer

Erhvervsakademiet Lillebælt // CVR:31684307 Erhvervsakademiet Lillebælt // CVR:31684307
Erik Andersen
Seebladsgade 1
5000 Odense C
Dänemark

Closing date has passed.

Short description

Erhvervsakademiet Lillebælt (EAL) skal til deres nye campus på Seebladsgade 1 i Odense, bruge et energistyringssystem, som skal anvendes dels i driften af bygningerne, og dels til undervisningsformål.

Systemet skal opfylde nedenstående krav:

-Systemet skal leveres som en webbaseret løsning hvor serveren står hos leverandøren

-Den tilbudte licens skal omfatte drift, såvel som licens til systemet

Systemet skal modtage aflæsninger med 15 minutters interval fra akademiets i alt 82 målere, heraf 30 varmemålere, så der er tale om 112 forbrugsmålepunkter, som overføres via ftp fra skolens CTS anlæg i en kommasepareret fil en gang i døgnet.

Desuden skal systemet kunne modtage klimadata som ligeledes vil blive overført i samme kommaseparerede fil, eller i en anden fil med samme format. EAL er ansvarlig for dannelsen og afsendelsen af den kommaseparerede fil.

I prisen skal være inkluderet grundkonfiguration og oprettelse af målere. Tilbudsgiver opfordres til, at komme med yderligere forslag til ydelser som menes at være af værdi for EAL, herunder eventuelle kursusdage af systemet.

Tilbudsgivere opfordres til at angive hvilke andre muligheder der er for dataopsamling i deres system, da der skal være mulighed for også at opsamle andre data i forbindelse med forsøgsopstillinger. Et mindre antal af sådanne målere skal være indeholdt i den tilbudte licens.

De bydende virksomheder opfordres til at beskrive hvilke rapporterings- og analysemuligheder der findes i det tilbudte system, og også at beskrive andre særlige fordele de måtte finde relevante.

Det er vigtigt, at det er muligt via manuel betjening at hente rå data ud fra systemet til manuel databehandling i forbindelse med undervisningsformål.

EAL forbeholder sig ret til at vælge frit mellem de indkomne tilbud ud fra såvel pris som tilbudt funktionalitet, og har til hensigt at invitere de to mest interessante leverandører til at komme på EAL i Odense for, at præsentere systemet og svare på spørgsmål.

Kontakt Erik Andersen ved spøgsmål:

Tlf. 53634630

Mail: eand@eal.dk

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen