Program: »Styrket fokus på børns læring gennem et kvalificeret og differentieret forældresamarbejde« samt »Styrket fokus på børns læring gennem trygge og stimulerende læringsmiljøer for alle børn«.

Information

Offenes Verfahren
19.10.2016 10:05 (GMT+02:00)
22.11.2016 12:00

Buyer

Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling, Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling, Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Cammy Wong Specialkonsulent Cammy Wong
Frederiksholms Kanal 25
1220 København K
Dänemark

Closing date has passed.

Short description

Kontrakten omfatter gennemførelse af et forsknings- og udviklingsprogram, hvor der sættes fokus på:

1. Styrket fokus på børns læring gennem et kvalificeret og differentieret forældresamarbejde.

2. Styrket fokus på børns læring gennem trygge og stimulerende læringsmiljøer for alle børn.

Udgangspunktet for de to projekter er at kortlægge, udvikle og afprøve indsatser i forhold til dagtilbuddenes arbejde med den pædagogiske læreplan. Projekterne sætter særligt fokus på hhv. dagtilbuddenes samarbejde med forældre, og hvordan læreplanen kan være grundlag for at skabe trygge og stimulerende læringsmiljøer, der løfter alle børns læring, med et særligt fokus på børn i udsatte positioner. Formålet med de 2 udbudte projekter er at styrke en tidlig indsats og dagtilbuddenes læringsmiljøer, så alle børn lærer, trives og udvikler sig i dagtilbuddene og efterfølgende klarer sig godt i skolen og dermed forbedrer deres livschancer. Projektet skal således bidrage til at fremme social mobilitet.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen