Rammeavtale for kjøp av mobiltelefonitjenester

Information

Wettbewerblicher Dialog
30.08.2016 13:54 (GMT+02:00)

Buyer

Miljødirektoratet Miljødirektoratet
Jonas Østlyng Jonas Østlyng
PB 5672 Sluppen
7485 Trondheim
Norwegen
999601391

Assignment text

Miljødirektoratet, heretter kalt oppdragsgiver, inviterer til begrenset konkurranse med konkurransepreget dialog om inngåelse av rammeavtale med én forhandler på kjøp av mobiltelefonitjenester.

Anskaffelsen omfatter mobilabonnement, mobilt bredbånd, mobiltelefoner, mobilt sentralbord, og SIP-trunk for bruk med Microsoft Lync (Skype for Business). Anskaffelsen inkluderer også et system for kostnadskontroll. Med kostnadskontroll menes et system som har som formål å trekke ut, og gi lønnstrekkgrunnlag på innholdstjenester og overforbruk på tale og data.

Oppdragsgiver har kontrakt med NetCom på leveranse av telefonitjenester med utløp 31.01.2016. Det skal derfor gjennomføres ny konkurranse om disse ytelsene for å sikre nødvendig tilgang på relevante tjenester av høy kvalitet. Avtalene skal legge til rette for et høyt kvalitets-, tjeneste- og servicenivå samt høy grad av fleksibilitet til konkurransedyktige priser.

Avtalen vil ha en minstetid på to år med mulighet for ytterligere to ett års forlengelser (2+1+1), slik at maksimal kontraktsvarighet kan bli inntil fire år.

Oppdragsgiver har i dag over 730 mobilabonnement, flere rene mobildataabonnement, og 1 stk. SIP-aksess levert til vår adresse i Trondheim. Mobiltelefoni er integrert mot Lync, og alle abonnement er satt opp slik at det ringer både på mobiltelefonen og Lync-klienten samtidig. Oppdragsgiver drifter selv alle Lync-servere.

Oppdragsgiver har i dag 3000 ringeminutter, 3000 SMS/MMS, fri tale i Norden, fri tale mellom oppdragsgivers telefoner, samt 1 GB datapakke inkludert i alle abonnementer. Databruken er stadig stigende mens tale og meldingsbruk er stabilt. Det er også viktig med prisgunstige roamingavtaler med utenlandske mobiloperatører.

Mobiltelefoni er et viktig arbeidsverktøy i Miljødirektoratet, og det stilles høye krav til kvalitet og tilgjengelighet, både i daglig bruk og i krise og beredskap. Brukervennlige systemer for å administrere oppdragsgivers mobilabonnement og køfunksjoner er også viktig.



Kontraktstildeling
Tittel: Rammeavtale for kjøp av mobiltelefonitjenester
Dato for kontraktstildeling: 10-12-2015
Antall mottatte tilbud: 3
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Telenor Norge AS, Snarøyveien 30, 1360 Fornebu, NO.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen