Rammeaftale — rammeudbud af konsulenter til Kombit.

Information

Nicht offenes Verfahren
18.12.2015 10:27 (GMT+01:00)
03.02.2016 12:00

Buyer

Kombit A/S Kombit A/S
ciw@kombit.dk ciw@kombit.dk
Carmen Woodman Carmen Woodman
Halfdansgade 8
2300 København S
Dänemark
2452452345

Closing date has passed.

Short description

Ordregiver er 100 % ejet af Kommunernes Landsforening (KL).Ordregiver har som kommunernes it-fællesskab, til formål at arbejde for at sikre et bredt udvalg af effektive og innovative IT-løsninger til gavn for den kommunale opgaveløsning.

Ordregiver har i den forbindelse blandt andet igangsat en række projekter vedrørende indkøb, udvikling, implementering og drift/forvaltning af nye IT-løsninger, der stilles til rådighed for blandt andet danske kommuner. I forbindelse med dette arbejde har ordregiver behov for konsulentbistand indenfor følgende områder: Interim IT-specialister af alle typer. Eksempelvis IT-arkitekter, IT-konsulenter, test specialister, sikkerhedsspecialister, IT projektledere.

Nærværende rammekontrakt omhandler den type konsulentydelse som kan indgå i alle ordregivers projekter og specialistfunktioner i følgende kategori:

Delaftale 1: Fleksibel ressourceindkøb

Ordregiver agter at indgå rammeaftalen med 1 leverandør, da rammeaftalen udelukkende indeholder en delaftale. Rammeaftalens varighed er sat til 2 år/24 måneder med en option på forlængelse på 1 år gange 2.

I forbindelse med den senere tilbudsgivning forventer ordregiver at stille krav om, at tilbudsgiverne råder over et rimeligt antal freelance konsulenter med relevant erfaring, herunder at tilbudsgiver kan tilbyde en fleksibelt og effektiv bestillingsproces.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen