Markedsdialog vedr. Leje og vask af beklædning til personalet i Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg

Information

21.12.2015 14:19 (GMT+01:00)
29.01.2016 12:00 (GMT+01:00)

Buyer

Aarhus Kommune Aarhus Kommune
Charlotte Zanchetta Charlotte Zanchetta
Rådhuspladsen 2
8000 Århus C
Dänemark
55133018

Closing date has passed.

Short description

Aarhus Kommune ønsker at indgå i en markedsdialog omkring mulige løsninger til håndtering af en vask og leje aftale på beklædning til de udekørende medarbejdere i hjemmeplejen i Aarhus Kommune.  

Udfordringerne er følgende:

·         Medarbejderne skal møde ind hos borgerne direkte hjemmefra

·         Der er ikke omklædningsfaciliteter til de udekørende medarbejdere i hjemmeplejen

Desuden skal løsningen kunne holdes indenfor beklædningsgodtgørelserne for nævnte medarbejdere.

De leverandører der ønsker at indgå i en markedsdialog herom, bedes melde tilbage til Charlotte Zanchetta via kommunikationsmodulet i Mercell. Så aftaler vi herefter et møde, hvor vi kan snakke nærmere herom. Markedsdialogmøderne vil blive afholdt fredag den 22. januar 2016. Til orientering vil det være individuelle møder mellem de enkelte virksomheder og Aarhus Kommune. Frist for tilkendegivelse om deltagelse i dialogmøder er den 5. januar 2016.

Til brug for markedsdialogen vil der senest mandag den 21. december 2015, blive oploadet oplysninger over antallet af medarbejdere, der vil skulle indgå i løsningen samt hvor de bor. Desuden eventuelle generelle spørgsmål.

Til orientering har Indkøb & Udbud valgt at dele udbuddet på leje og vask af beklædning til personalet i Aarhus Kommune i to udbud til henholdsvis Tandplejen og Kantinesektoren samt til Sundheds- og Omsorgssektoren. Udbuddet til Tandplejen og Kantinesektoren forventer vi at bekendtgøre inden nytår i år.  

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Oplæg til markedsdialog inkl. dagsorden.pdf 206 KB

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen