Kreditfaciliteter til Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag (AUB) og rentenetting

Information

03 - Contract Award Notice
Entfällt
05.08.2015 08:40 (GMT+02:00)

Buyer

ATP ATP
Morten Bitsch Morten Bitsch
Kongens Vænge 8
3400 Hillerød
Dänemark
43405810

Short description

Kreditfaciliteter til AUB:

Udbuddet omfatter levering af kreditfaciliteter til den selvejende institution AUB, der er en ordning administreret af Arbejdsmarkedets Tillægspension (herefter ATP). Der henvises til beskrivelse af ordningen på ATP.dk (www.atp.dk/atp-som-administrator/pension-sikring/aub).

AUB har gennem en årrække oparbejdet en negativ egenkapital og et likviditets-underskud. Det forventes, at likviditetsunderskuddet nedbringes løbende over de kommende år.

Pr. 31. maj 2015 udløber AUB’s nuværende finansieringsaftale, og der ønskes tilbud på en ny aftale om kreditfaciliteter fra 1. juni 2015 og frem til udgangen af 2018.

Der ønskes tilbud på en variabelt forrentet kassekredit på op til 3,55 mia. kr. Størrelsen af kreditrammen fastsættes kvartalsvist, 20 dage forud for det kommende kvartal. For den første låneperiode fra 1. juni 2015 til 30. september 2015 vil der være behov for en kreditramme på 3,55 mia. kr.

De forventede maksimale kreditrammer i mia. kr. pr. år er følgende for aftaleperioden:

Forventet maksimal kreditramme i mia. kr. pr. år:
2015: 3,55
2016: 3,10
2017: 2,80
2018: 2,50

Ved udgangen af hvert år fastlægges kreditrammen nærmere mellem Tilbudsgiver og ATP.

Staten garanterer på selvskyldnerkaution for AUB’s kreditfaciliteter.

Rentenettingaftale:

For ATP og en række af de ordninger, som administreres af ATP, (herefter ATP Enheder), er der indgået aftale med Moderniseringsstyrelsen om, at betalingsformidling senest ved udgangen af maj 2015 håndteres af Statens Koncern Betalinger (herefter SKB). SKB administreres af Danske Bank A/S. ATP Enhederne har behov for at kunne overføre overskudslikviditet fra SKB til konti hos Tilbudsgiver. Det forventes, at ATP Enhederne – bortset fra AUB – samlet set vil overføre overskudslikviditet til konti hos Tilbudsgiver på mellem 0 og 5 mia. kr. Overskudslikviditeten kan i perioder udgøre mere 5 mia. kr.

Udbuddet omfatter levering af en fælles rentenettingaftale, hvor renteberegningen samlet for alle de tilknyttede ATP Enheder sker på grundlag af den daglige nettosaldo for samtlige konti for de omfattede ATP Enheder. AUB’s træk på kreditfaciliteten på op til 3,55 mia.kr. er tilknyttet den samlede rentenettingaftale.

De tilknyttede ATP Enheder vil ved rentenettingaftalens indgåelse forventes at bestå af:

·         Arbejdsmarkedets Tillægspension (ATP)

·         Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag (AUB)

·         DA-Barsel

·         Barsel.dk

·         Lønmodtagernes Garantifond (LG)

·         Arbejdsmarkedets Erhvervssygdomssikring (AES)

·         FerieKonto (FK)

·         Finansieringsbidrag (FIB)

·         Samlet Betaling (SB)

·         Supplerende arbejdsmarkedspension for førtidspensionister (SUPP)

·         Barseludligning for Selvstændige (BUS) – implementeres i efteråret 2015

jf. vilkårene for tilknyttede parter i afsnit 3.

En ny/eksisterende ATP Enhed kan til enhver tid indtræde og udtræde af rentenettingaftalen.

Tilbudsgiver skal opretholde en fuldstændig økonomisk adskillelse i forhold til alle aktiver, passiver og forpligtelser mellem de enkelte ATP Enheder, og der må på intet tidspunkt ske overførsel eller sammenblanding af de enkelte ATP Enheders indeståender hos Tilbudsgiver, ligesom der heller ikke er fælles hæftelse.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen