Intensjonskunngjøring - rammeavtale kjøp av nye lisenser og vedlikehold av fakturasystem Basware Invoice og bestillings- og fakturasystem Basware IP/PM.

Information

14.07.2015 10:55 (GMT+02:00)

Buyer

Direktoratet for økonomistyring Direktoratet for økonomistyring
Hanne Olsen Stavrum Hanne Olsen Stavrum
Postboks 7154
0130 Oslo
Norwegen
986252932

Assignment text

DDirektoratet for økonomistyring (DFØ) ble etablert 1. januar 2004, som et forvaltningsorgan underlagt Finansdepartementet. DFØ har som oppgave å styrke den statlige økonomistyringen og forbedre ressursutnyttelsen på området.

DFØ er en rådgiver for sentrale myndigheter innen statlig økonomistyring, og utfører forvaltningsoppgaver for alle statlige virksomheter. I tillegg leverer DFØ økonomitjenester, herunder lønn- og regnskapstjenester, til om lag 80 prosent av de statlige virksomhetene.

Anskaffelsen gjelder rammeavtale om kjøp av nye lisenser inkludert vedlikehold til programvare som DFØ i dag har til systemene Basware. Invoice som fakturasystem og Basware IP/PM som både er et bestilling- og fakturasystem. Programvarene inngår i DFØs tjenestetilbud som i dag er frivillig å benytte for statlige virksomheter.

Dagens prisavtaler om kjøp av lisenser er nå gått ut. Det kan bli behov for å kjøpe flere lisenser (inkludert vedlikehold) til programvarene ved opptak av nye statlige kunder, eller dersom eksisterende statlige kunder må ha flere lisenser.

DFØ har derfor behov for å inngå nye prisavtaler med eksisterende leverandør for å imøtekomme fremtidig behov for våre statlige kunder.



Kontraktstildeling
Tittel: Rammeavtale for kjøp av lisenser og vedlikehold
Dato for kontraktstildeling: 09-07-2015
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Basware AS923829644, Drammensveien 288, 0216 Oslo, NO.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen