Strategiplan for de maritime potentialer på Ærø

Information

101 - Goods and services
Nicht offenes Verfahren
14.07.2015 11:15 (GMT+02:00)
20.08.2015 09:00 (GMT+02:00)

Buyer

Ærø Kommune Ærø Kommune
Kirsten Johansen Kirsten Johansen
Statene 2
5970 Ærøskøbing
Dänemark

Closing date has passed.

Short description

Opgaven

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, Miljøministeriet ved Naturstyrelsen, KL og Realdania har iværksat den 3-årige kampagne Yderområder på forkant. Yderområder på forkant er en kampagne, der skal styrke tilpasning, omstilling og udvikling i områderne uden for de større byer – til gavn for hele landet.

Ærø Kommune har modtaget støtte til udarbejdelse af en strategiplan for de maritime potentialer på Ærø.

Strategiplanen skal indeholder en kortlægningsdel, en potentialedel og en indsatsdel.

Kortlægningsdelen skal omfatte en analyse af de eksisterende maritime virksomheder på Ærø, herunder give en vurdering af den lokale samfundsmæssige betydning af disse virksomheder og institutioner, samt disses lokale underleverandører.

Potentialedelen skal, på baggrund af kortlægningsdelen, analysere de tiltag virksomhederne peger på er nødvendige, for såvel fastholdelse som udvikling af de eksisterende erhvervsvirksomheder, og for tiltrækning af nye virksomheder og maritimt iværksætteri.

Indsatsdelen skal sammenfatte undersøgelserne, koble med de allerede iværksatte kommunale initiativer og indeholde en strategi for, hvordan erhverv og kommune sammen, og hver for sig, kan skabe rammerne for fastholdelse og udvikling af de maritime erhverv med henblik på at skabe vækst og bosætning på Ærø.

Analysearbejdet skal kunne påbegyndes i 2015 og en endelig strategiplan være klar til offentliggørelse medio 2016.

Det forventes, at konsulenter, der søger prækvalifikation, har omfattende indsigt indenfor erhvervsanalyse og strategiplanlægning, ligesom kendskab til det maritime områdes erhvervsvilkår og uddannelsesmiljø forudsættes.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen