Bilbergingstjenester og transport og oppbevaring av kjøretøy, gods og dyr m.v. - markedsdialog

Information

01 - Prior Information Notice
17.07.2015 11:48 (GMT+02:00)

Buyer

Oslo Politidistrikt - Økonomiseksjonen Oslo Politidistrikt - Økonomiseksjonen
Andreas Hjortland Andreas Hjortland
Grønlandsleiret 44
Postboks 8101 dep

0032 OSLO
Norwegen
961398142

Short description

Oslo politidistrikt har behov for avtale med en ekstern leverandør om bilbergingstjenester for politiets kjøretøy, samt innhenting, oppbevaring og transport av kjøretøy, gods og dyr m.v. Politidistriktet ber om at potensielle leverandører sender en kortfattet presentasjon av seg selv (fortrinnsvis maksimalt en A4-side) med kontaktopplysninger. Alle leverandører som melder sin interesse innen 14.08.2015 kl. 12.00 vil bli invitert til felles leverandørkonferanse. I etterkant av konferansen vil leverandørene som har deltatt få tilbud om individuelle møter med oppdragsgiveren før det blir kunngjort en konkurranse om avtalen.

Med "gods" menes særlig sykler, men også blant annet båter, samt andre større gjenstander. "Dyr" er i all hovedsak hunder, men sporadisk også andre dyr som katter og reptiler. Ting (inkludert dyr) som leverandøren vil ha befatning med omfatter både hittegods og ting med kjent eier, herunder beslag. Tjenestene har et betydelig omfang, og potensielle leverandører må ha god kapasitet og evne til å håndtere oppdrag på kort varsel. Potensielle leverandører må også være villige til å etablere lokaler og utendørs areal i Oslo-området for drift og leveranse av noen av tjenestene.

All videre informasjon om denne forespørselen vil bli gjort tilgjengelig gjennom konkurransegjennomføringsverktøyet Mercell. Svar på forespørselen og all annen kommunikasjon skal også skje gjennom samme system. Lenke til forespørselen i Mercell: http://permalink.mercell.com/51960242.aspx

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen