Bygherrerådgivning - Fremtidens Sølund

Information

101 - Goods and services
Nicht offenes Verfahren
05.03.2015 08:08 (GMT+01:00)
12.03.2015 12:00 (GMT+01:00)

Buyer

Samvirkende Boligselskaber - SAB Samvirkende Boligselskaber - SAB
Vibeke Gravlund Vibeke Gravlund
Vester Voldgade 17
1552 København V
Dänemark

Closing date has passed.

Short description

Borgerrepræsentationen i Københavns Kommune har besluttet, at der skal opføres en ny bebyggelse med 70 % plejeboliger og 30 % ungdomsboliger, offentlig parkeringskælder samt en ny daginstitution, hvor det nuværende Sølund Plejecenter er beliggende, Ryesgade 20, 2200 København N. Der har i den forbindelse tidligere været udbudt en projektkonkurrence vedrørende etablering af et nyt modelplejecenter. Dette projekt blev dog annulleret i efteråret 2014, og det er nu besluttet, at der skal udskrives en ny projektkonkurrence om Fremtidens Sølund med henblik på at vælge en totalrådgiver og et vinderprojekt, der herefter bydes ud i hoved-/storentreprise.

Fremtidens Sølund indebærer bl.a. følgende:

• Det eksisterende Sølund – plejecenter og daginstitution – rives ned

• Fremtidens Sølund bygges efter ny arkitekturkonkurrence (en projektkonkurrence i EU-udbud)

• Der etableres et velfærdsteknologisk modelplejecenter med minimum 250 plejeboliger og tilhørende servicearealer.

• 20 af de kommende ungdomsboliger er til unge med Aspergers syndrom.

• Der opføres 80 offentlige parkeringspladser og ca. 83 parkeringspladser til plejecentrets beboere

• Den maksimale bebyggelsesprocent for grunden forventes at blive 185%, svarende til ca. 37.000 etagekvadratmeter. (Det nuværende Sølund er ca. 30.000 etagekvadratmeter)

• De nuværende plejehjemsbeboere og den nuværende daginstitution skal kunne flytte direkte over i nybyggeriet uden midlertidig genhusning.

Med henblik på teknisk bistand i forbindelse med projektets fase 1 - Planlægning og gennemførelse af projektkonkurrencen, herunder i særdeleshed udarbejdelse af konkurrenceprogram, udbydes ved nærværende annoncering aftale om bygherrerådgivning til Samvirkende Boligselskaber - SAB. SAB (”ordregiver”) ejer det nuværende Sølund Plejecenter.

Bygherrerådgivningen forventes opstartet i marts 2015 og forventes afsluttet maj 2016.

Bygherrerådgiverens opgaver vil primært være følgende:

•Bygherrerådgiveren skal med forståelse for ordregivers behov forestå udvikling / indsamling af viden samt udarbejdelse af konkurrenceprogram til brug for gennemførelse af projektkonkurrence vedrørende Fremtidens Sølund. Arbejdet skal udføres i fast pris.

•Bygherrerådgiveren skal deltage i møder med fremtidige brugere/andre interessenter i det omfang ordregiver måtte ønske det. Et bestemt antal mødetimer forventes at være indeholdt i den faste pris, men vil fremgå af udbudsmaterialet.

•Ordregiver gennemfører selve projektkonkurrencen (annoncering, evaluering mv.), men bygherrerådgiveren skal levere ad hoc teknisk bistand og rådgivning under projektkonkurrencen i det omfang ordregiver måtte ønske det.

Der skal i det kommende konkurrenceprogram tages højde for resultatet af den udvidede borgerinddragelse – gennemført i perioden fra januar – april 2015, der forventeligt vil indgå i udbudsmaterialet. Da projektet er midt i denne proces kan invitationer og resultatet af de gennemførte borgermøder findes på www.fremtidenssoelund.dk .

Henvisningen er tænkt som inspiration i forbindelse med prækvalifikationen.

Udbud af aftale om bygherrerådgivning gennemføres som begrænset licitation/udbud, jf. afsnit 2, kap. 6a i Tilbudsloven (Lovbekendtgørelse nr. 1410 af 7. december 2007). Ordregiver forventer at prækvalificere 3 egnede virksomheder/aktører og invitere disse til at afgive tilbud på opgaven.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen