Anskaffelse av planleggings-, kalkulasjons- og driftsverktøy for renhold

Information

03.11.2014 22:09 (GMT+01:00)

Buyer

Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon
Remi Ludvigsen Remi Ludvigsen
Pb 8129 Dep
0032 Oslo
Norwegen
974 761 424

Assignment text

Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS) har intensjon om å inngå kontrakt med Datec AS for levering av om leveranse av lisenser og support knyttet til et planleggings- og kalkulasjonsverktøy for renhold som skal være tegningsbasert og enkelt tilgjengelig for renholdspersonalet. DSS har i dag løsningen Jonathan Clean fra Datec AS. Utenriksdepartementet vil også være omfattet av denne kunngjøringen (se nedenfor).

DSS skal levere kvalitetsstyrte renholdstjenester iht valgte kvalitetsprofiler i NS-INSTA 800.

Leveransen vil omfatte et kombinert planleggings- og kalkulasjonsverktøy, samt et driftsverktøy for renhold, og det vil være anslagsvis 5-10 brukere av planleggings- og kalkulasjonsprogrammet. Driftverktøyet vil brukes av et større antall renholdere og anslagsvis 5-10 ledere. Løsningen Jonathan Clean er installert på DSS’ servere, og UD skal bruke den installerte løsningen via DSS plattform, men ha egen avtale om et mindre antall lisenser og supportavtale med leverandøren.

Tilknyttede behov for bistand fra leverandøren til konvertering av tegninger og mindre tilpasninger vil også kjøpes hos leverandøren.

Lisenser utgjør den største kostnaden over kontraktens løpetid, og er derfor klassifisert som en tjenesteleveranse.

Omfang

Avtalen vil varighet på 2 år. I tillegg er det opsjon for forlengelse av kontrakten i ytterligere 2 år, med ett år av gangen.

DSS skal kunne kjøpe tilhørende moduler og det antall lisenser som er nødvendig for å dekke behovet i løpet av kontraktsperioden, og det økonomiske omfanget vil kunne variere fra år til år. De samlede kostnadene denne kunngjøringen omfatter anslås til ca. 500.000-600.000,- kroner i året i (eks. mva). I år med større oppstartskostnader, vil beløpet kunne være noe høyere.



Kontraktstildeling
Tittel: Verktøy for planlegging av rengjøringstjenester
Dato for kontraktstildeling: 10-11-2014
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Datec Norge AS, Vestre Rosten 78, Tiller 7075, NO.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen