IT services: consulting, software development, Internet and support

Information

Nicht offenes Verfahren
18.07.2014 04:21 (GMT+02:00)
20.08.2014 12:00

Buyer

Forsvarets Koncernfælles Informatiktjeneste Forsvarets Koncernfælles Informatiktjeneste
Cecilie Voss Cecilie Voss
Helseholmen 1
2650 Hvidovre
Dänemark

Closing date has passed.

Short description

Forsvarets Koncernfælles Informatiktjeneste, Helseholmen 1, For the attention of: Cecilie Voss, Hvidovre, 2650, DENMARK. Telephone: +45 45677000. E-mail: fkit-res626@mil.dk

(Supplement to the Official Journal of the European Union, 15.7.2014, 2014/S 133-238918)

2014/S 136-244258

RE:

CPV:72000000

IT services: consulting, software development, Internet and support

Instead of:

VI.4.2) Indgivelse af klager:

Read:

VI.4.2) Indgivelse af klager:

Præcise oplysninger om klagefrist(er):

Håndhævelseslovens § 7 fastsætter følgende klagefrister for EU udbud, som ordregiver henholder sig til:

1) Klage over ikke at være blevet prækvalificeret skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiver har afsendt en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet prækvalificeret, jf. håndhævelseslovens § 2, stk. 1, nr. 1, såfremt underretningen er ledsaget med en kort redegørelse for de relevante grunde for beslutningen, jf. § 7, stk. 1.

2) Klager over andet end ordregivers prækvalifikationsbeslutninger under nr. 1) skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden:

— 45 dage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i EU-Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt, hvor fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort.

— 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte tilbudsgivere om, at en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystem er indgået, såfremt underretningen er ledsaget med en kort redegørelse for de relevante grunde for beslutningen.

— 6 måneder efter at ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere, jf. håndhævelseslovens § 2, stk. 2.

3) Klager over kontraktindgåelse uden gennemførelse af udbud efter håndhævelseslovens § 4 skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse EU-Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt, forudsat at bekendtgørelsen indeholder begrundelsen for ordregiverens beslutning om at tildele kontrakten uden forudgående offentliggørelse af en udbudsbekendtgørelse i EU-Tidende.

Ovenstående gælder også for sagsanlæg ved domstolene om, at de regler, der er nævnt i håndhævelseslovens § 1, stk. 2, nr. 1 og 2, er overtrådt, og sagsøgeren ikke forinden har indgivet klage til Klagenævnet for Udbud herom.

Other additional information

Afgivelse af anmodning om deltagelse kan kun ske elektronisk via den særlige hjemmeside, ETHICS. Her kan ansøgere ved brug af menupunktet »Tilmelding« få tilsendt mail med brugernavn og bekræftelse af adgangen til hjemmesiden.

For yderligere information henvises til de vejledninger, som findes under de enkelte menupunkter på hjemmesiden. For at være i stand til at udfylde og gemme PDF-dokumenter skal der på ansøgeres computer være installeret Adobe Reader version 9.0 eller nyere.

Ordregiver skal have modtaget anmodninger om deltagelse inden udløb af tidsfristen, som er angivet på ETHICS i menufeltet på hjemmesidens venstre side, jf. også punkt IV.3.4).

Anmodninger om deltagelse, eller dele heraf, som ordregiver ikke har modtaget via den særlige hjemmeside inden den angivne frist, vil blive afvist. Den officielle tid for dette udbud er angivet i boksen »Server tid« i menu feltet på hjemmesidens venstreside.

Ad III.2.2) Økonomisk og finansiel formåen samt teknisk kapacitet, jf. punkt III.2.3): En ansøger kan basere sig på andre juridiske personers økonomiske og/eller finansielle formåen og/eller tekniske kapacitet. Såfremt relevant skal ansøger i sin anmodning godtgøre, at ansøger råder over de nødvendige ressourcer, f.eks. ved at fremlægge dokumentation fra disse juridiske personers forpligtelser i så henseende.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen