Offentligt Privat Partnerskab om etablering af ny svømmehal på Frederiksberg

Information

02 - Contract Notice
Wettbewerblicher Dialog
10.12.2013 16:52 (GMT+01:00)
22.01.2014 12:00 (GMT+01:00)

Buyer

Frederiksberg Kommune Frederiksberg Kommune
Martin Skoulund Larsen Martin Skoulund Larsen
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Dänemark
11259979

Closing date has passed.

Short description

Frederiksberg Kommune udbyder et OPP-projekt (Offentligt Privat Partnerskab) vedr. en svømmehal på Bernhard Bangs Allé på Frederiksberg. Svømmehallen skal stå færdig til ibrugtagning medio 2016.

Projektet omfatter ud over svømmehallen også et varmtvandsbassin og en idrætshal oven på svømmehallen.

Den udbudte kontrakt forventes at omfatte projektering, byggeri og eventuelt finansiering samt efterfølgende drift og vedligeholdelse af bygningerne, tilligemed eventuelle øvrige tjenesteydelser, i en kontraktperiode på mellem 20-30 år. Det er besluttet at gennemføre projektet som et OPP projekt bl.a. for at skabe innovative løsninger, give mulighed for nytænkning, muliggøre hurtigere gennemførelsesfase, forbedre totaløkonomien og sikre en god ansvars- og risikofordeling.

OPP-leverandøren forventes at bidrage med løsninger, som sikrer, at byggeriet opfylder funktionskravene. Hermed forventer Frederiksberg Kommune at opnå langtidsholdbare løsninger og en totaløkonomisk tilgang til byggeriet.

Den skønnede anlægssum er på kr. 100 mio. Se i øvrigt nærmere om karakteren og omfanget af den udbudte opgave i dokumentet "OPP om etablering af ny svømmehal på Frederiksberg", som kan findes under Filer.

Det er ikke fra Frederiksberg Kommune et krav, at ansøgerne i forbindelse med ansøgning om prækvalifikation på forpligtende vis tilknytter en kommende finansieringspartner. Dette kan afvente, at udbudsmaterialet er kommet til de prækvalificeredes kundskab.

Det er dog vigtigt, at ansøgningen om prækvalifikation redegør for, hvordan ansøger har i sinde at strukturere finansieringen af projektet, og beskriver, hvorledes finansieringen forventes tilvejebragt.

Udbuddet bliver gennemført som konkurrencepræget dialog, da der er tale om en særlig kompleks kontrakt, hvor de finansielle/økonomiske og juridiske vilkår ikke lader sig fastlægge uden en grundig dialogfase.

Informations- og spørgemøde samt konference om OPP-projekter
Der afholdes informations- og spørgemøde for interesserede ansøgere onsdag den 8. januar 2014 kl. 10 på Frederiksberg Rådhus, Smallegade 1, 2000 Frederiksberg. Mødet afholdes i Udvalgsværelse 1. Tilmelding bedes foretaget via besked i Mercell-systemet eller pr. mail til udbud@frederiksberg.dk.

Videre henledes opmærksomheden på Dansk Byggeris konference om OPP, der afholdes tirsdag den 17. december 2013 kl. 15 hos Dansk Byggeri, Nørre Voldgade 106, 1358 København K. Program er vedhæftet. Tilmelding bedes foretaget hos Dansk Byggeri, jf. link i programmet.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Erklæring på tro og love om udelukkelsesgrunde.doc 36 KB
Erklæring på tro og love om ubetalt, forfalden gæld til det offentlige.doc 33 KB
OPP konference 17 12 2013.doc 32 KB
OPP om etablering af ny svømmehal på Frederiksberg 20131210.pdf 258 KB

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen