Evaluering av unntak for revisjonsplikt i små aksjeselskaper

Information

Offenes Verfahren
18.12.2012 13:59 (GMT+01:00)
11.02.2013 12:00 (GMT+01:00)

Buyer

Finansdepartementet Finansdepartementet
Lone Semmingsen Lone Semmingsen
Pb 8008 Dep,
0030 Oslo
Norwegen

Closing date has passed.

Short description

Finansdepartementet ønsker en bred evaluering av regelendringen som fra og med regnskapsåret 2011 gir små aksjeselskaper i hovedsak adgang til å fravelge revisor. Evalueringen skal kartlegge positive og negative konsekvenser både for selskapene som fravelger revisor, for andre økonomiske aktører, for skattemyndighetene og for samfunnet. En analyse av resultater fra skatteetatens avdekningskontroller skal som et minimum inngå, men det vil være en fordel om evalueringen også benytter andre datakilder. Opplegg og resultater skal drøftes med berørte aktører underveis i prosjektet, som et minimum i tre møter med en referansegruppe.

Metode, datagrunnlag og resultater skal dokumenteres i en rapport som vil være offentlig tilgjengelig. Rapporten skal være på norsk. I tillegg skal det lages en oversettelse på engelsk av hele rapporten eller et fyldig sammendrag.

For nærmere beskrivelse av leveransen, vises det til bilag 1 til kontrakt.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=276410.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Unntak_for_revisjonsplikt_i_små_aksjeselskaper_konkurransegrunnlag_(endelig).pdf 640 KB
Standardavtalen.docx 64 KB
ssa-o-bilag_(endelig).docx 33 KB
HMS-egenerklæring.doc 28 KB

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen