Informasjonsrådgivning og medietrening

Information

30.11.2012 15:55 (GMT+01:00)

Buyer

Oslo kommune v/ Byrådslederens kontor Oslo kommune v/ Byrådslederens kontor
Fredrik Herbern Schjelle Fredrik Herbern Schjelle
Rådhuset,
0037 Oslo
Norwegen

Short description

II.3) Kort beskrivelse av anskaffelsens art og omfang

Det er etablert et pilotprosjekt mellom Oslo kommune ved Byrådslederens kontor og Regionalt Program for leverandørutvikling for anskaffelse av informasjonsrådgivning og medietrening ved spesielle behov knyttet til både planlagte og uønskede hendelser.

Regionalt program for leverandørutvikling, et program i regi av NHO og KS har som visjon å utnytte offentlige anskaffelser på en mer aktiv måte som stimulerer til konkurranse, næringsutvikling og innovasjon, for slik å legge til rette for mer behovsrettede produkter og tjenester til bedre betingelser for offentlige kunder. For mer info, se:

www.leverandorutvikling.no

Oslo kommune vil i samarbeid med Regionalt program for leverandørutvikling invitere til en dialogkonferanse i Oslo Rådhus den 9. januar 2013 i forbindelse med at kravspesifikasjonen for informasjonsrådgivning og medietrening skal ferdigstilles februar 2013.

Formålet med denne dialogkonferansen er å etablere tidlig dialog med markedet for å få god oversikt over alternative løsninger. Oslo kommune skal i etterkant av denne åpne prosessen mot leverandørmarkedet ferdigstille kravspesifikasjonen for anskaffelsen.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=274925.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Invitasjon_til_Dialogkonferanse.docx 150 KB

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen