Programvare, lisenser, assistanse og tilhørende tjenester for DNK - Rammeavtale

Information

02 - Contract Notice
Offenes Verfahren
08.02.2013 15:51 (GMT+01:00)
18.02.2013 12:00 (GMT+01:00)
12.02.2013 11:00 (GMT+01:00)
18.02.2013 12:00 (GMT+01:00)
No

Buyer

Direktoratet for Nødkommunikasjon Direktoratet for Nødkommunikasjon
Sivakumar Sivashanmuganathan Sivakumar Sivashanmuganathan
Nydalen Allé 37
0484 OSLO
Norwegen
990382840

Closing date has passed.

Short description

Generelt om avtalen:
DNK ønsker å inngå en rammeavtale for innkjøp av programvare, lisenser, assistanse og tilhørende tjenester.

Avtalen skal inngås som en rammeavtale mot en leverandør. Rammeavtalen vil være basert på Statens standardavtaler for kjøp (SSA-K) og bistand (SSA-B).

Rammeavtalen vil omfatte programvare, lisenser, assistanse, herunder konsulentbistand, og tilhørende tjenester. Under assistanse vil blant annet bistand til lisensrevisjoner, eventuell bistand i forbindelse med installasjon med mer, av spesialprogramvare og lignende. Med tilhørende tjenester mener vi løsninger for å overvåke uttak av lisenser og lignende, dvs.verktøy som gjør DNK i stand til å ha online kontroll med hele porteføljen til DNK. DNK ønsker også en bestillingsside på web for å forenkle bestillinger av programvare og lisenser, i tillegg til vanlig kundekontakt via telefon/e-post.

Leverandør skal kunne tilby hele sitt spekter av lisenser, men også kunne skaffe til veie andre lisenser etter behov.

Rammeavtalen gjelder i utgangspunktet for 1 år, regnet fra kontraktsignering med mulighet for forlengelse i ytterliggere 3 år, med ett år ad gangen.

Estimert kostnadsramme er omlag 5 millioner kroner over en 4 års periode. Dette er et anslag og ikke forpliktende for oppdragsgiver. Oppdragsgiver står fritt i sitt uttak av varer og tjenester etter avtalen.

Delen av rammeavtalen som gjelder kjøp av programvare/lisenser som er oppført i produktlisten skal være eksklusiv. Programvare/lisenser som ikke er oppført i produktlisten er ikke-eksklusiv. Delen av rammeavtalen som gjelder innkjøp av konsulentbistand skal være ikke-eksklusiv. 

Anskaffelsen gjøres i henhold til gjeldende lov 16. juli 1999 nr. 69 om offentlige anskaffelser(LOA) og forskrift om offentlige anskaffelser fastsatt ved kgl.res. 7. april 2007 nr. 402 (FOA), Del III §14 -1 (1). Kontraktstildeling vil bli foretatt etter prosedyren "åpen anbudskonkurranse".

Alle kvalifiserte tilbydere vil få sine tilbud evaluert. Etter evaluering av tilbudene vil kontrakt bli tildelt.


Om leveransen:

Rammeavtalen vil omfatte programvare, lisenser, assistanse, herunder konsulentbistand, og tilhørende tjenester. Under assistanse vil blant annet bistand til lisensrevisjoner, eventuell bistand i forbindelse med installasjon med mer, av spesialprogramvare og lignende. Med tilhørende tjenester mener vi løsninger for å overvåke uttak av lisenser og lignende, dvs.verktøy som gjør DNK i stand til å ha online kontroll med porteføljen til DNK kjøpt over rammeavtale. DNK ønsker også en bestillingsside på web for å forenkle bestillinger av programvare og lisenser, i tillegg til vanlig kundekontakt via telefon/e-post.

Leverandør skal kunne tilby hele sitt spekter av lisenser, men også kunne skaffe til veie andre lisenser etter behov.

Det gjøres oppmerksom på at forhandlinger ikke er tillatt i denne prosedyren. Tilbud som inneholder forbehold, feil, uklarheter, ufullstendigheter mv som kan medføre tvil om hvordan tilbudet skal vurderes sammenlignet med de øvrige tilbudene, skal avvises etter Forskriften om offentlige anskaffelser § 20-13(1).

Vi oppfordrer derfor på det sterkeste til å levere tilbud basert på de anvisninger og føringer som fremgår av dette konkurransegrunnlaget og eventuelt stille spørsmål ved uklarheter i konkurransegrunnlaget.

Det er ikke anledning til å inngi alternative tilbud.

Alle referanser til ”leverandør” i dette konkurransegrunnlag skal i det følgende forstås som referanse til leverandør i henhold til denne konkurransen og til den senere avtale som konkurransen resulterer i.

 
INNLEVERING AV TILBUD
Alle tilbud skal leveres elektronisk via Mercell portalen,
www.mercell.no innen tilbudsfristen. For sent innkomne tilbud vil bli avvist. (Systemet tillater heller ikke å sende inn tilbud elektronisk via Mercell etter tilbudsfristens utløp.)

Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, for eksempel, hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Mercell Support på tlf: 21 01 88 60 eller
på e-post til:
support@mercell.com.

Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp, f.eks. minimum 1 time før tilbudsfristens utløp.

Alle tilbud skal leveres elektronisk via Mercell portalen, innen tilbudsfristen. For sent innkomne tilbud vil bli avvist. (Systemet tillater heller ikke å sende inn tilbud elektronisk via Mercell etter tilbudsfristens utløp.) Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, for eksempel, hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Mercell Support på tlf: 21 01 88 60 eller på e-post til: . Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp, f.eks. minimum 1 time før tilbudsfristens utløp.

Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det sist leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.

Tilbudet krever elektronisk signatur ved levering.
Du vil under innlevering av tilbudet bli bedt om en elektronisk signatur for å bekrefte at det er aktuell tilbyder som har sendt inn tilbudet. Elektronisk signatur kan dere skaffe på www.commfides.com, www.buypass.no eller www.bankid.no.

Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager å få levert elektronisk signatur slik at denne prosessen settes i gang så snart som mulig.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen