Miljøovervåking av sukkertare langs norskekysten

Information

Offenes Verfahren
06.09.2012 12:39 (GMT+02:00)

Buyer

Klima- og forurensningsdirektoratet Klima- og forurensningsdirektoratet
Pål Inge Hals Pål Inge Hals
Postboks 8100 Dep.,
0032 Oslo
Norwegen

Assignment text

Programmet skal undersøke makroalge- og bunndyrssammensettingen på og i tilknytning til utvalgte hardbunnsstasjoner i Sør-Norge. I tillegg skal temperaturen følges ved hjelp av temperaturloggere på hardbunnstasjonene og data på sentrale hydrografiske og kjemiske støtteparametre innhentes på gitte hydrografi/-kjemi stasjoner. Det er angitt to opsjoner til programmet. Disse to dekker geografiske områder med tilhørende hardbunnslokaliteter og hydrografi/-kjemistasjoner.

Programmet skal beskrive tilstanden og utviklingen i sukkertareskogen på utvalgte hardbunnsstasjoner i Skagerrak og på Vestlandet (opsjoner). Dette innebærer å gi oversikt over miljøtilstanden på de utvalgte hardbunnstasjonene og vurdere årsak - virkningssammenhenger for relevante påvirkningsfaktorer. Programmet omfatter derfor også hydrografi/hydrokjemiske undersøkelser på utvalgte stasjoner og klassifisering av vannkvalitet.



Kontraktstildeling
Tittel: Miljøovervåking av Sukkertare langs norskekysten
Dato for kontraktstildeling: 23-11-2011
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Niva, Gaustadalleen 21, 0349 Oslo, NO, Nettadresse (URL): www.niva.no.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen