Kartlegging av utdanningstilbudet i karriereveiledning i Norge

Information

Verhandlungsverfahren
08.05.2012 11:09 (GMT+02:00)
14.06.2012 14:00 (GMT+02:00)

Buyer

Vox, nasjonalt fagorgan for kompetansepolitikk Vox, nasjonalt fagorgan for kompetansepolitikk
Tonje Foosnæs Gravås
Postboks 236, Sentrum, Karl Johans gate 7
0103 OSLO
Norwegen

Closing date has passed.

Short description

En langsiktig målsetning for Nasjonal enhet for karriereveiledning, Vox er at utdanningstilbudet innen karriereveiledning i Norge blir bedre. Et startpunkt for dette er å skaffe tilveie kunnskap om dette utdanningsområdet.

Formålet med dette oppdraget er derfor å samle presis kunnskap om den nåværende situasjonen på dette utdanningsområdet og gi en grundig beskrivelse av tilbudet slik det fremstår i dag - både organisatorisk og faglig. I tillegg er det ønskelig å gi en beskrivelse av utviklingen av disse utdanningstilbudene sett i tilbakeblikk, samt å samle erfaring fra sentrale aktører på dette utdanningsområdet og beskrive deres vurderinger av hva som har vært, og er, de sentrale utfordringene i forhold til å utvikle og drive et utdanningstilbud innen dette faget.

Kartleggingen skal resultere i en rapport som vil være med å danne grunnlaget for vurderinger av situasjonen og muliggjøre en analyse av hvilke grep som kan tas for å stimulere til en videre ønsket utvikling av et kvalitetsmessig godt utdanningstilbud innen karriereveiledning i Norge de neste årene.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=257693.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Konkurransegrunnlag_-_Kartlegging_av_utdanningstilbudet_i_karriereveiledning_i_Norge.pdf 145 KB
Vedlegg_1_-_Kravspesifikasjon.pdf 115 KB
Vedlegg_2_-_Statens_standardavtaler_om_konsulenttjenester_SSA-O.doc 190 KB
Vedlegg_3_-_HMS_Egenerklæring.pdf 44 KB
Vedlegg_4_-_Egenerklæring_om_sosial_dumping.pdf 43 KB
Vedlegg_5_-_Egenerklæring_ILO-konvensjoner.pdf 290 KB

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen