Nationalt udbud af forløb for sygedagpengemodtagere, Jobcenter Roskilde

Information

20.08.2010 13:00 (GMT+02:00)
16.09.2010 12:00 (GMT+02:00)
15.09.2010 12:00 (GMT+02:00)
No
No

Buyer

Roskilde Kommune, Ejendomme og Indkøb Roskilde Kommune, Ejendomme og Indkøb
Thomas Klingspor-Bentzen Thomas Klingspor-Bentzen
Gormsvej 7
4000 Roskilde
Dänemark
29189404

Closing date has passed.

Short description

Jobcenter Roskilde udbyder forløb for sygedagpengemodtagere. (Bilag II B ydelse)

Målgruppen er kendetegnet ved, at de på grund af sygdom er svækket fysisk og/eller psykisk. De har overvejende symptomer på udbrændthed, stressrelaterede problemstillinger, lettere depression samt livsstilsrelaterede og arbejdsbetingede lidelser.

Forløbet skal tage udgangspunkt i borgerens fysiske formåen og tilrettelægges individuelt. Formålet med forløbet er, at borgeren via fysisk træning afklares, så denne optimerer sine chancer for arbejdsfastholdelse eller genplacering på arbejdsmarkedet. Det er vigtigt, at indsatsen igangsættes på et tidligt tidspunkt i borgerens sygdomsforløb, samt at arbejdet med borgeren foregår efter anerkendte metoder og teorier. Der lægges vægt på følgende elementer i opgaveløsningen: 

Afklaring
Målet for den enkelte borger er, at denne via fysisk træning får kendskab til egne ressourcer og muligheder. Fokus på egne ressourcer og muligheder har en gavnlig effekt på borgerens chance for tilbagevenden til arbejdsmarkedet. Der lægges særligt vægt på hurtig afklaring i forhold til tilbagevenden til hidtidig arbejdsplads f.eks. med delvis genoptagelse af arbejdet.

Sideløbende med den fysiske træning skal borgeren tilbydes vejledning/sparring i forhold til konkrete muligheder for tilbagevenden til arbejdsmarkedet. Der skal endvidere hurtigt etableres kontakt til arbejdsgiver om mulighed for hel eller delvis genoptagelse af arbejdet.

Helhedsorienteret indsats

Tilbudsgiver skal kunne samarbejde med læger, hospital, genoptræningssteder eller andet sundhedspersonale. Der skal endvidere etableres tæt samarbejde med jobcenterets sagsbehandlere og virksomhedskonsulenter samt borgerens eventuelle arbejdsgiver. Det forventes, at samarbejdet mellem tilbudsgiver og sagsbehandler foregår ved ugentlig personlig kontakt i jobcentret. 

Varighed og indhold
Borgeren skal tilbydes aktivering 10 timer ugentligt, hvor fokus er på fysisk træning samt vejledning & sparring i forhold til arbejdsmarkedet og kontakt til arbejdsgiver. 

Særligt tilrettelagt gruppeforløb
Tilbudsgiver skal kunne tilrettelægge særligt tilrettelagte gruppeforløb for borgere med en alvorlig lidelse, f.eks. cancerpatienter. Til denne gruppe skal der etableres forløb der rummer særlige hensyn og hvor tilrettelæggelsen af forløbet er foreneligt med lidelsen. 

Dokumentation & resultatmåling
Der ønskes skriftlige tilbagemeldinger om borgerens fysiske og psykiske tilstand. Derudover skal der løbende udarbejdes individuelle progressionsrapporter.

Der skal udarbejdes oversigt over: 1. antallet af igangværende og afsluttede borgere 2. statistik over udslusningsårsager 3. statistik over antallet af sager, hvor der har været kontakt til arbejdsgiver samt 4. antallet af sager hvor det har været muligt for borgeren at genoptage arbejdet, helt eller delvist.

Der skal ligeledes månedligt fremsendes dokumentation på, at den enkelte er i aktivt tilbud min. 10 timer ugentlig.

Procedure:

Tilbudsafgivning foregår direkte i MSS ved besvarelse af spørgsmål og bilag uploades.

 

Du kan stille spørgsmål omkring opgaven direkte til Roskilde Kommune samt afgive tilbud og uploade tilbudsdokumenter. Spørgsmål skal stilles herigennem under fanen "Kommunikation". Svar fra Roskilde Kommune afgives i anonymiseret form og kan ses under fanen "Ekstra Info" efter at der er publiceret svar.

Alle dokumenter i tilbuddet til indkøber skal uploades og sendes igennem Mercell Sourcing Service inden tidsfristen udløber og er omkostningsfrit for leverandører.

Spørgsmål omkring funktionaliteten i systemet sendes til support.dk@mercell.com eller ring på telefon 63 13 37 00.

Al kommunikation med ordregiver skal foregå igennem kommunikationsmodul i MSS. Sammen med tilbuddet oploades et produktkatalog i Mercell med beskrivelse af de tilbudte produkter, herunder evt. brochurer eller produktblade. 

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Udbudsmateriale sygedagpenge forløb 20-8 TKB.doc 125 KB
Bilag 1.doc 34 KB

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen