Potilasjalkineet

Information

Beschleunigtes Verhandlungsverfahren
26.08.2024 13:00 (GMT+02:00)
10.09.2024 08:00 (GMT+02:00)

Buyer

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Teemu Purojärvi Teemu Purojärvi
Uutistie 5 (PL 441, 00029 HUS)
01770 Vantaa
Finland
1567535-0

Short description

HUS-yhtymä pyytää tarjouksia potilasjalkineista. Hankintaan sisältyvät seuraavat tuoteryhmät: potilasjalkine pistokas, potilasjalkine takaremmillä ja erityispotilasjalkine. Jokaisen tuoteryhmän kohdalla spesifikaatiot on kuvattu tarjouspyynnön kohdassa "Hankinnan kohteen kriteerit".

Hankinnan kohteeseen sisältyvät myös tarjottuihin tuoteryhmiin liittyvät lisätuotteet kuten lisäkoot ja -mallit, jotka ilmoitetaan liitteenä olevalla tarjouslomakkeella. Sopimuskaudella voidaan lisäksi hankkia hankinnan ennakoidun arvon mukaisesti sopimuksen kohteena oleviin tuoteryhmiin kuuluvia tuotteita, joita ei ole yksilöity tuoteliitteessä (ks. sopimusluonnos).

Varsinainen sopimuskausi on kestoltaan 2 vuotta, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana.

Kyseessä on useamman hankintayksikön yhteishankinta, joka toteutetaan hankintarenkaana. Tässä tarjouspyynnössä pyydettyjä tuotteita tulevat käyttämään: HUS-yhtymä (HUS), Helsingin kaupunki, Vantaan ja Keravan hyvinvointialue, Kymenlaakson hyvinvointialue ja Päijät-Hämeen hyvinvointialue.

Hankinnan ennakoitu kokonaisarvo (alv 0 %) on yhteensä noin 105 000,00 euroa. Kyse on arviosta, eikä hankintayksikkö sitoudu ilmoitettuihin euromääriin ja tarjouspyynnössä ilmoitettuihin, toteutuneisiin kulutusmääriin. Lopulliset tilausmäärät voivat olla ilmoitettua suurempia tai pienempiä.

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti tarjouspyynnössä ja sen liitteissä.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Potilasjalkineet.pdf 1,02 MB
Potilasjalkineet.zip 1,33 MB

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen