Ikääntyneiden palvelujen hankinta

Information

Nicht offenes Verfahren
20.06.2024 14:26 (GMT+02:00)
07.06.2032 09:00 (GMT+02:00)

Buyer

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä
Ann-Mari Tiainen
PL 46
05801 Hyvinkää
Finland
3221340-6

Short description

Hankinnan kohteena ovat seuraavat ikääntyneille henkilöille tarkoitetut palvelut. Palveluja voidaan järjestää myös muille sosiaalihuollon asiakasryhmille sekä veteraaneille.

-Tukipalvelut

-Turvapalvelut

-Kotihoito

-Päivätoiminta

-Yhteisöllinen asuminen

-Ympärivuorokautinen palveluasuminen

Hankinnan toteuttaa Keski-Uudenmaan hyvinvointialue.

Hankinta toteutetaan joustavana sähköisenä palveluntuottajarekisterinä, (jatkossa palveluntuottajarekisteri), joka tarkoittaa hankintayksikön suunnittelemaa menettelyä hankinnan kohteena olevien palveluiden hankkimiseen. Hankintayksikkö toteuttaa palveluntuottajarekisterin sisällä kilpailutuksia tarpeensa mukaan.

Hankintamenettely on kaksivaiheinen. Päästäkseen tuottamaan palveluja palveluntuottajan on ensin jätettävä osallistumishakemus ja tultava hyväksytyksi palveluntuottajarekisteriin. Tämän jälkeen palveluntuottajan on tehtävä tarjous vastaamalla hankintayksikön tarjouspyyntöön. Osallistumishakemuksen tekeminen ei velvoita palveluntuottajaa tekemään tarjousta, vaan palveluntuottajat voivat tehdä tarjouksia harkintansa mukaan.

Palveluntuottajarekisteri on jaettu luokkiin. Tarjouksen voi jättää siinä tai niissä luokissa, joihin palveluntuottaja on hakeutunut ja hyväksytty.

Palveluntuottajarekisteri on voimassa kahdeksan (8) vuotta sen perustamisesta lukien, minä aikana palveluntuottajarekisterin sisäiset tarjouskilpailut tehdään. Tilaaja voi jatkaa palveluntuottajarekisterin voimassaoloa uudella hankintailmoituksella.

Palveluntuottajarekisterin kohde ja ehdot on kuvattu tarkemmin osallistumispyynnön liitteessä Palveluntuottajarekisterin periaatteet.
tarjouspyynnössä.)

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen