Udbud af bygherrerådgivning til DSB

Information

05 - Contract notice - utilities
Negotiated procedure with a call for competition
15.01.2024 13:09 (GMT+01:00)
19.06.2023 08:00 (GMT+02:00)

Buyer

DSB DSB
Kirsten Hermansen
Telegade 2
2630 Taastrup
Dänemark
25050053

Closing date has passed.

Short description

DSB udbyder landsdækkende rammeaftale på bygherrerådgivning, der har til formål at dække DSB´s behov for bygherrerådgivning i forbindelse med gennemførelse af bygge- og anlægsprojekter. Aftalegrundlaget er ABR18 med DSB´s fravigelser og præciseringer samt Ydelsesbeskrivelsen for Bygherrerådgivning (YBB19) med tillæg for bæredygtighed. Rammeaftalen er ikke eksklusiv og uden garanteret mindsteomsætning. Der indgås aftaler med 3 rådgivere. Rådgiver med prioritet nr.1, tildeles alle opgaver med en estimeret kontraktværdi på op til 300.000 kr. eksl. moms, Hvis rådgiver med prioritet 1 ikke kan tage opgaven træder kaskademodellen i kraft. Rådgiverne, som vil blive tildelt rammeaftaler ved prioritet nr. 2 og nr. 3, vil, sammen med rådgiveren med prioritet nr. 1, blive inviteret til at deltage i miniudbud for opgaver med en estimeret kontraktværdi på 300.000 kr. eksl. moms og derover. DSB forventer at afholde ca. 20 miniudbud i rammeaftalens ordinære løbetid.

DSBs opgaver er meget varierede indenfor bygningsområdet, indretning af stationer, faciliteter for togdriften og udvikling af DSB øvrige portefølje for bygninger og arealer.

DSB ønsker at indgå rammeaftale om bygherrerådgivning i forbindelse med opgaver for DSB i hele landet.

Opgaverne ligger primært indenfor bygninger, forpladser, arealer og jernbaneteknik. Opgavernes samlede budget ligger for en stor del op til 10 mio kr excl moms. Der skal tages højde for jernbanesikkerhed i alle projekter.

1. Bygninger

Bygningsområdet omfatter stationsbygninger, drifts- og værkstedsbygninger, boliger mv i hele landet og i forskellig vedligeholdelsesstand. En stor del af bygningsmassen er ikke længere i brug til jernbaneformål og skal udvikles til andre formål, sælges eller nedrives afhængig af bygningernes potentiale.

Rådgiveren skal levere ydelser indenfor hele ydelsesbeskrivelsen YBB19, herunder

- Udarbejdelse af idéoplæg og byggeprogram

- Udarbejdelse af tilstandsrapport

- Udførelse af energimærkning

-Udførelse af miljøscreening

-Bygherrerådgivning i hovedentreprise

-Bæredygtighed

2.Stationer og Arealer

På stationerne samarbejder DSB ofte med kommuner, Banedanmark og trafikselskaber om indretning af forpladser, trafikterminaler og faciliteter som cykelparkering og bilparkering.

Rådgiveren skal levere ydelser indenfor hele ydelsesbeskrivelsen YBB19, herunder

- Udarbejdelse af idéoplæg og byggeprogram

- Udarbejde helhedsplaner

3. Jernbaneinfrastruktur (-teknik)

DSB ejer firmaspor og køreledningsanlæg på ca. 10 lokationer i Danmark og har opgaver indenfor vedligeholdelse, renovering, tilpasning og nyetablering af spor og faciliteter til togdriften.

Rådgiveren skal levere ydelser indenfor hele ydelsesbeskrivelsen, herunder

- Udarbejdelse af idéoplæg og byggeprogram

-Bygherrerådgivning i hovedentreprise

4. Udlejning og ejendomsstrategi

DSB har udlejningsenheder inden for erhvervslejemål, boliger, arealer og havelodder. Lejemålene findes i stort omfang i stationsbygninger og bygninger, som tidligere har været anvendt til jernbanens drift. DSBs opgaver omfatter bl.a udvikling af ejendomsstrategier for enkelt-bygninger og for porteføljer af bygninger.

Rådgiveren skal levere ydelserne indenfor hele ydelsesbeskrivelsen, herunder

- Idéoplæg

- Teknisk finansieringsanalyse

- Due diligence

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen